Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou visita els treballs finalitzats de millora en la jardineria de diferents carrers de Salou

S’ha treballat en diverses zones per tal de que arbres i plantes mortes o malmeses dels espais verds siguin substituïts per nous exemplars amb l’objectiu de potenciar la imatge de la ciutat

dijous 17 abril 2014

S’ha treballat en diverses zones per tal de que  arbres i plantes mortes o malmeses dels espais verds siguin substituïts  per nous exemplars amb l’objectiu de potenciar la imatge de la ciutat
 
L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha visitat avui diferents punts de la ciutat on s’han realitzat treballs de replantació i millora de la jardinera amb l’objectiu de millorar i potenciar la imatge de la ciutat. En aquesta visita també ha estat present la Regidoria de Manteniment de la Ciutat, Serveis i Via Pública, Maria José Rodríguez, representants de l’empresa concessionària i tècnics de l’Ajuntament. Els treballs de replantació i millora s’han realitzat als carrers Pau Casals, Tarragona, Via Roma, Berenguer de Palau, Rosa Sensat, Vincenç Vives i carrer del Terrer.

Aquestes actuacions formen part d’ un complert programa de millora de la jardineria del municipi, concretament la reposició de totes les baixes produïdes d’arbrat, palmeres i plantes, amb l’ajuda dels Plans FOMIT 2013. El projecte té com objectiu incrementar el valor ornamental dels espais verds del municipi i eliminar aquelles espècies que estan mortes, substituint-les per unes de noves.  


L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “la jardinería és un element bàsic per la imatge de la ciutat  i per això,ens preocupem per tenir l’entorn de la ciutat en les millors condicions possibles per la comoditat dels ciutadans i de tots els visitants que comencen a arribar a la nostra ciutat els propers dies” i ha afegit que “ amb aquest pla finançat pel FOMIT ens ajuda a impulsar els espais verds i millorar la qualitat ambiental de la ciutat”.
Properament es realitzarà la replantació a zones com la Platja de Ponent, Platja Capellans, Punta Porroig i Replanells. Es tracta de fer millores en l’adequació arbustiva de primera línia de mar, en les  àrees d’acompanyament del camí de Ronda. A partir del mes de juny,  es realitzarà una plantació a les palmeres afectades a primera línia de mar i el passeig Jaume I. Aquesta plantació de palmeres s’iniciarà al mes que ve donat que cal realitzar la plantació amb una temperatura bastant elevada.
La finalitat és aconseguir que hi hagi el menor nombre possible de plantes que es trobin en mal estat. En aquest sentit, s’han eliminat totes les plantes mortes, malmeses o aquelles que representin molèsties pels vianants. Aquest conjunt de treballs formen part del finançament subscrit per l’Ajuntament de Salou a través del FOMIT, el Fondo para la modernització de infraestructures turístiques, depenent del Ministerio de industria, energía y turismo i tenen com a objecte continuar incrementant els serveis i la qualitat de les platges i el seu entorn.

Galeria d'imatges

P1010392.JPG
P1010392.JPG

Document Actions