Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou visita els veïns del Carrer Lleida

L’Ajuntament estudia com solucionar la problemàtica fent més accessible el pas per residents i vianants que recorren aquest espai urbà

dimecres 08 setembre 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el Regidor d’Urbanisme, Marc Montagut i el regidor de Serveis i Via Pública, Pedro Márquez van visitar el carrer Lleida de la ma dels veïns de la zona que van explicar ‘in situ’ les dificultats d’accés que tenen en aquest carrer donat que els arbres ocupen una part de la vorera.

 

Serveis tècnics de l’Ajuntament de Salou analitzaran i estudiaran aquesta problemàtica per tal de donar resposta el més aviat possible a una situació que dificulta l’accés amb persones amb mobilitat reduïda. Els arbres han anat creixent en gran mesura i han ocupat el espai destinat al pas per "una manca de manteniment en el passat" tal i com va explicar el regidor de Serveis i Via Pública, Pedro Márquez.

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat que "des del Consistori s’intentarà plantejar la millor solució per tal de solucionar aquestes barreres arquitectòniques i permetre que els veïns puguin entrar i sortir amb comoditat i plena seguretat tot respectant els criteris d’urbanisme de la zona".

Els veïns han traslladat aquesta necessitat a l’equip que ha recorregut amb ells el carrer i han agraït el interès del vatlle per la situació i per oferir una solució.

 

Document Actions