Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou visita l’Associació d’Assistència Social Eluzai i l’encoratja a continuar amb la seva tasca d’ajuda a les persones més necessitades

dilluns 11 gener 2021

Pere Granados, acompanyat dels regidors Jesús Barragán i David González, s’ha entrevistat, recentment, amb el pastor de l’Església Protestant de Salou i coordinador d’Eluzai, Josué García

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha visitat, recentment, l’Associació d’Assistència Social Eluzai, de l’Església Protestant de Salou; acompanyat del regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, i del regidor de Seguretat Ciutadana, David González; i s’ha entrevistat amb el pastor i coordinador d’Eluzai, Josué García i altres voluntaris / àries.

L’alcalde s’ha interessat pel nombre de famílies que l’Associació ha atès durant l’any 2020, que són 380. Al 2019 l’entitat va atendre 187 nuclis familiars, gairebé el doble, d’un any per l’altre.

Segons Pere Granados, “som plenament conscients que la situació que vivim actualment, encara en plena pandèmia, representa un esforç molt lloable per a les entitats d’ajuda humanitària que tenim a Salou, com Eluzai, que ens ajuden a vehicular l’ajut que prestem des de Serveis Socials de l’Ajuntament. Es tracta d’accions de diversa índole que consisteixen, bàsicament, en el repartiment d’aliments, roba i productes de primera necessitat”.

Granados ha explicat que “la pandèmia ha fet que moltes persones hagin perdut el seu lloc de treball, per la qual cosa l’ajuda social es fa més necessària que mai”.

A la visita, també hi van assistir David Gilkinson, pastor de joves; Manuel Sánchez, supervisor de l’àrea alimentària d’Eluzai; i Natalia Eberhardt i Marcos Matos, voluntaris d’Eluzai i responsables de l’àrea juvenil de l'Església Protestant de Salou.

Document Actions