Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou visita l’Escola Elisabeth per mantenir una reunió de treball i tractar sobre nous projectes educatius, al voltant del patrimoni natural i cultural del municipi

dimecres 04 novembre 2020

Pere Granados va anar-hi acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez


L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, va visitar aquest dilluns l’Escola Elisabeth, on va mantenir una reunió de treball amb el director del centre, Enric Masià.

L’alcalde li va explicar que “des de l’Ajuntament volem infundir a les escoles l’interès pel medi ambient, el paisatge, la sostenibilitat, el patrimoni natural i la història del municipi”. En aquest sentit, Granados va remarcar “l'aprofitament que pot suposar per a l’alumnat conèixer i treballar la ‘Petita història de Salou”, un conte escrit per Josep Maria Plana Roca i il·lustrat per la coneguda Pilarín Bayés, que explica, de forma amena i divertida, la història de la vila de Salou des de l’antiguitat més remota.

Així mateix, Granados va posar en valor la bona tasca de l’escola en aquests moments, que defensa les classes presencials però està perfectament preparada per impartir les assignatures via telemàtica, segons el seu director.

Per la seva banda, la regidora Julia Gómez, valora la bona relació que existeix entre l’Ajuntament i les escoles del municipi, amb les quals hi ha establerts uns sòlids lligams de col·laboració que afavoreixen el creixement i l’evolució positiva de totes.

El director de l'Elisabeth va explicar com s’està desenvolupant l’organització del centre en l’actual context de pandèmia, amb les mesures de seguretat corresponents, i amb el compromís i col·laboració de tots els alumnes, professors, pares i mares.

En aquests moments, l'escola té 1.170 alumnes matriculats i compta amb 96 professors.

 

Document Actions