Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou visita l’obra del Vial de Cavet que millora els accessos a l’Escola Elisabeth

dissabte 31 juliol 2021

Pere Granados va visitar ahir la segona fase de l’actuació del Vial, acompanyat del regidor de Gestió del Territori i d’Habitatge, Marc Montagut

Segons l'alcalde, amb aquesta obra 'guanyem en seguretat per a les persones i també en mobilitat'

La primera fase, que ja està molt avançada, és la vorera nord del Vial, que connecta l’entrada de Salou, per l’autovia, amb el terme de Llevant de Cambrils

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va visitar ahir divendres, acompanyat del regidor de Gestió del Territori i d'Habitatge, Marc Montagut, les obres dels nous accessos que facilitaran la mobilitat i el trànsit per accedir al Vial de Cavet, des del carrer on es troba la porta principal d’entrada de l’Escola Elisabeth, que és el carrer Miquel Martí i Pol.

L’actuació que s’està duent a terme a la prolongació d’aquest carrer, i que preveu estar enllestida en breu, consisteix en convertir un solar que estava habilitat perquè els cotxes hi puguessin aparcar, en una via urbana de circulació, que serà una sortida directa des de la porta principal del centre educatiu, concretament, perquè els vehicles puguin sortir més ràpid cap al Vial. També, s’ha reservat una part d’aparcament, on hi tindran cabuda una quarantena d'automòbils, a més de l’esmentada de la sortida pel trànsit.

Abans, aquesta sortida s’havia de realitzar pel carrer d’Antoni Gaudí. Els vehicles agafaven la rotonda que hi ha al c. Pau Casals i, des d’allà, es tornava a sortir a la rotonda del Vial de Cavet. Ara el trajecte serà més directe i ràpid, i tal i com ha explicat l’alcalde de Salou, “guanyem en seguretat per a les persones i també en mobilitat”.

Els vehicles entraran pel carrer d’Antoni Gaudí i passaran pel carrer Martí i Pol, per sortir cap al Vial de Cavet i fer cap a la rotonda del Km 0 de la C-14.

Galeria d'imatges

Visita Vial Cavet 3.jpg
Visita Vial Cavet 2.jpg

Document Actions