Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou visita la urbanització Covamar després de la reforma realitzada

La inversió del consistori en aquestes obres de manteniment ha estat de 800.000 euros i han finalitzat en el període establert

dimecres 12 maig 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut, han visitat la urbanització Covamar acompanyats del president de l’Associació de Veïns de la zona, Juan Oyonate i d’altres veïns de la zona. La reforma que ha suposat una inversió aproximada de 800.000 euros ha suposat, entre altres aspectes, actuacions d’arranjament de les voreres i l’asfaltat de tots els carrers del barri.

 

També s’ha actuat amb la creació d’una canonada de pluvials i que pemetrà la canalització en la seva totalitat en una segona fase fins a la plaça de la Sardana.

Els veïns han manifestat la seva satisfacció per la transformació urbanística de la zona y han assegurat que "aquestes obres de manteniment milloren en gran mesura la imatge del nostre barri i la qualitat de vida dels que aquí residim". Els veïns han recordat que "abans de la reforma el carrer estava ple de sots i forats, fet que feia molt difícil poder circular amb tranquil·litat". Els veïns presents a la visita de les obres executades han volgut agrair la tasca de l’actual govern per haver ates una reivindicació històrica. Els veïns han recordat les dificultats que van tenir amb l’anterior consistori que pretenia imposar contribucions especials "elevadíssimes".

L’alcalde ha assegurat que "ha estat l’actual govern qui ha escoltat i ha donat resposta a les prioritats dels veïns, que des de fa molt anys reclamaven millores de manteniment de la seva urbanització". Afegia que "Covamar necessitava que s’actués en aspectes tan bàsics del manteniment dels seus serveis com són les vies públiques, que es trobaven molt degradades".

Document Actions