Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou visita la zona de Cala Crancs

La visita ha servit perquè l’alcalde Granados conegui de primera mà algunes deficiències urbanes de la zona

divendres 24 setembre 2010

Aquest matí, l’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor de Serveis i Via Pública, Pedro Márquez, han visitat la zona de Cala Crancs, concretament els carrers de Cala Morisca, carrer de Cala Crancs i la carretera del Far, acompanyats de diversos veïns de la zona. La visita ha servit per copsar les deficiències i deteriorament d’aquells carrers, sobretot pel que fa a voreres malmeses, i la manca de neteja i mal estat d’alguns solars privats.
L’alcalde ha comentat amb els veïns que es proposaran diverses actuacions a la zona pel que fa a la neteja i arranjament de voreres, i que s’insitirà a requerir a la propietat d’alguns solars perquè retirin els residus i els condicionin.

Respecte a l’edificació ubicada a la zona de Cala Morisca, que presenta un estat deplorable de ruïna, ja s’ha iniciat l’expedient d’enderroc.
Segons l’alcalde de Salou, Pere Granados, “és lamentable i intolerable que aquella zona presenti l’estat d’abandó i de deteriorament que presenta acutalment. Per la qual cosa l’Ajuntament ha hagut d’actuar per la deixadesa de la propietat”.

Document Actions