Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou visita les obres de l’Escola Internacional del Camp Salou, ja en la recta final

El curs començarà al setembre, amb uns 300 inscrits

dijous 14 juny 2012

El proper mes de juliol estaran enllestides les obres de l’Escola Internacional del Camp-Salou, a punt per començar el curs el mes de setembre. Si més no, aquesta és la previsió que en fan des de la direcció de l’escola i que avui han confirmat a l’alcalde de Salou, Pere Granados, en la visita que ha efectuat al centre de nova construcció. Els treballs, que es troben ja en la fase final i que està executant l’empresa COMSA sota la direcció de l’arquitecte Josep Benedito, estan molt avançats; especialment les àrees d’infantil i primària. Com ha explicat el President de la Fundació,  Josep Maria Bach, “estem en les millors mans per dur a terme aquesta obra i que el proper curs, el mes de setembre, s’iniciï la formació amb totals garanties”.

Per la seva part, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha felicitat la Fundació pel resultat que està a la vista i sobretot “pel que això pot significar pel nostre municipi i pel territori, com una aposta educativa de qualitat, diferenciada, amb projecció de futur i que crearà un pol d’atracció”. A la visita d’aquest matí, també hi ha estat presents el Director de la Fundació,  Jaume Vilella, i el Director Pedagògic,  Claudi Fuster.

L’Escola Internacional del Camp-Salou és un projecte pioner que vol promoure la innovació, l’excel·lència i la internacionalització com a pilars bàsics de la seva educació. El nou edifici tindrà una superfície total de 12.500 metres quadrats, tot i que, en aquesta primera fase s’estan desenvolupant 7.500 metres quadrats. El centre, començarà el proper curs el mes de setembre amb gairebé 300 matrícules, que van des de P1 a 3er d’ESO i amb línies doblades a des de P1 a P3. L’Escola Internacional és única en les característiques al sud de Catalunya,  i  oferirà un nou model pedagògic en què s’engloben les millors pràctiques d’arreu del món i es consoliden en quatre pilars centrals: la internacionalització, l’excel·lència en l’ús de les tecnologies, el compromís amb la comunitat i la sostenibilitat. El nou centre  trilingüe, situat en un punt estratègic a Salou, ha estat promogut per una iniciativa privada sense ànim de lucre que treballa amb  vocació de servei a tot el territori, fruit d’una  concessió d’ús de dos solars municipals de 3,5 hectàrees.

Galeria d'imatges

gora.JPG
aula_p123.JPG
exterior.JPG
aula_p123.JPG
exterior.JPG
gora.JPG

Document Actions