Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Alcalde del Salou inaugura el nou Pavelló Municipal a la Zona Estival del Cap Salou

L’equipament que ha suposat una inversió de 650.000 euros reforça les instal•lacions esportives del Municipi amb una pista de 1.700 metres quadrats

dissabte 30 octubre 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados i la Subdelegada del Govern, Teresa Pallarès  han inaugurat avui el nou Pavelló Municipal del Cap Salou construït a la zona Estival. És tracta d’un equipament polivalent  que reforçarà les instal•lacions esportives del municipi amb una pista de 1.700 metres quadrats. Aquest equipament  ha suposat una inversió de 650.000 euros finançats amb Fons FEIL (Fondo Estatal de Inversión Local).

La inauguració ha tingut lloc avui en el marc dels actes de celebració del 21è Aniversari de la Segregació i ha comptat amb la presència de les entitats i associacions esportives de la ciutat que han desfilat davant autoritats i nombrosos veïns que s’ha apropat a veure el nou equipament.

En el seu discurs inaugural, l’alcalde de Salou  ha destacat que “ amb aquest equipament donem un pas endavant en l’adaptació i ampliació dels equipaments esportius del nostre municipi” i ha afegit que “aquest Pavelló suposa una nova eina per a la promoció de la vida social i esportiva de Salou i per  a que els veïns i veïnes d’aquesta part del nostre municipi tinguin la confiança que des de l’Ajuntament rebran el suport necessari en tots aquells aspectes que millorin la seva vida”.

La nova instal.lació és un pavelló lleuger, amb cobertes d’estructura metàl•lica que permet àrees de joc per tot tipus d’esports i competicions reglamentàries com futbol sala, voleibol, bàsquet o minibasquet. La superfície total construïda de la nova instal•lació és de 1.707 metres quadrats. Compta amb una pista de 1.331 metres quadrats. L’equipament també té una sala polivalent per realitzar altres esports com aeròbic o gimnàstica. Compta amb sales més reduïdes destinades a control, despatx, infermeria i vestidors. El pavelló té quatre vestidors, dos despatxos i vestidors pels àrbitres. La ventilació e il•luminació del equipament  és natural a través de finestres situades a les parts altes, tot i que també es preveu un sistema d’il•luminació artificial.  Disposa d’un paviment de parquet per oferir una millor qualitat als esportistes donat que permet més elasticitat i aborció dels impactes.

 

 

 

Galeria d'imatges

premsa1.JPG

Document Actions