Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde dicta decret amb nova delegació de les competències revocades al PP

divendres 20 juny 2014


Els canvis que suposa aquesta nova distribució de delegacions “seguiran garantint el treball i la millora de la gestió del govern"

Arran de l’abandó del govern per part del grup municipal del PP, i la conseqüent revocació de totes les delegacions de competències de les àrees que dirigien els tres regidors del PP; l’alcalde ha reorganitzat les competencies recuperades entre els restants membres del govern, i alhora ha realitzat nous nomenaments de les tinences d’alcaldia. També ha aprofitat per fer una sèrie de reajustaments polítics i funcionals dins les delegacions per millorar la gestió.

 

Nou repartiment de delegacions:

 

-Jesús Barragán: Regidoria de Serveis Interns, Contractació, Patrimoni, Gestió Econòmica, Ocupació i Noves Tecnologies.

-Marc Montagut: Regidoria de Planificació del Territori, Habitatge, Domini Públic i Contractació d’Obra Pública.

-Júlia Gómez: Regidoria de Platges, Ensenyament i Formació, Infància i Joventut.

-Benet Presas: Regidoria de Turisme, Promoció Turística, Estratègies i Projectes, i Dinamització.

-Ma José Rodriguez: Participació Ciutadana, Regidoria de Cultura i Festes, Manteniment de la Ciutat, Serveis i Via Pública.

- Felip Ortiz: Regidoria d’Esports i Lleure

-Ramon Pascual:  Regidoria de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, Acció Social, Salut Pública i Medi Ambient.

-Reyes Pino: Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum. Organització, Modernització i Qualitat de l’Administració.

 

 

Junta de Govern Local:

Pere Granados, Marc Montagut, Jesús Barragán, Julia Gómez, Benet Presas, Ma José Rodríguez, Reyes Pino.

Nomenament tinents d’alcalde:

1r Tinent d’Alcalde:  Marc Montagut

2n Tinent d’Alcalde: Jesús Barragán

3a Tinent d’Alcalde: Reyes Pino

4a Tinent d’Alcalde: Julia Gómez

5è Tinent d’Alcalde: Benet Presas

6a Tinent d’Alcalde: Ma José Rodríguez

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha comentat que els canvis que suposa aquesta nova distribució de delegacions “seguiran garantint el treball i la millora de la gestió del govern per a la millora de la ciutat i permetran encarar la resta del mandat amb eficàcia”.  

Afegia que “l’acció política de govern continuarà amb el nostre full de ruta, que se centra en polítiques a favor de la cohesió i el benestar social, l’ocupació, el manteniment dels serveis públics, el progrés de la ciutat i la qualitat de vida dels ciutadans”.

També l’alcalde posa de manifest que “el fet que els tres regidors del grup municipal del PP hagin abandonat, no merma la nostra predisposició ni obstaculitza a buscar el màxim consens amb la resta de partits”.

Document Actions