Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde dóna la benvinguda al comité avaluador de la candidatura de Salou com a subseu del Jocs Mediterranis 2017

Dintre del programa de la candidatura Tarragona 2017 s’ha contemplat la visita al municipi de Salou i les seves platges i instal.lacions per les possibilitats i recursos que pot aportar a la Candidatura com a subseu

dimecres 22 setembre 2010

L’alcalde de Salou Pere Granados, ha donat avui la benvinguda a la comissió avaluadora del CIJM que des del 20 al 24 de setembre està a la província de Tarragona per analitzar les seves possibilitats com a seu dels Jocs Mediterranis del 2017.

La Comissió d’Avaluació del CIJM (Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis), integrada pel General Souhail Khoury (Líban), Nour El-Houda Karfoul (Síria), Tullio Paratore (Itàlia),Dominique Petit (França) i Sophie Metais (França) juntament amb el President Executiu de la Candidatura Tarragona 2017, Mario Rigau i el coordinador general de les subseus, Enric Pujol han visitat el Club Nàutic de Salou on han estat rebuts per l’alcalde de Salou, Pere Granados, el regidor d’ensenyament i esports, David Ninyà i el president del Club Nàutic de Salou Sr. Godofredo Dominguez.

L’alcalde ha donat la benvinguda a la delegació i ha assegurat “que la candidatura  compta amb tot el recolzament i il.lusió de la ciutadania de Salou i el compromís ferm de l’Ajuntament que posarà tot el que estigui a la seva mà per desenvolupar activament aquest projecte de gran projecció internacional”. L’alcalde ha recordat que s’està impulsant noves instal.lacions com “el Sector 03 on s’ubicarà la ciutat esportiva amb una gran oferta d’equipaments” i ha reafirmat la voluntat d’acollir “un esdeveniment tan important com el que representen els Jocs Mediterranis 2017”

Dintre del programa de la candidatura Tarragona 2017 s’ha contemplat la visita al municipi de Salou i les seves platges i instal.lacions per les possibilitats i recursos que pot aportar a la Candidatura com a subseu. Posteriorment s’ha presentat un  explicació per part dels tècnics a les preguntes dels membres de comitè. La comissió ha sortit a la terrassa del Club per veure les platges de Salou i ha realitzat una visita a les instal.lacions del Club Nàutic.  La comissió ha realitzat un complet calendari de treball que inclou durant la jornada la visita a instal·lacions esportives de la ciutat de Tarragona i a la Costa Daurada

Galeria d'imatges

premsa2.JPG

Document Actions