Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde dóna la benvinguda al primer nadó de Salou i tota Espanya l’any 2014

Granados ha lliurat al petit del Carné del Club Xic’s perquè pugui gaudir dels avantatges i activitats infantils tan aviat sigui una mica més gran

dimarts 04 febrer 2014

L’alcalde de Salou, Pere Granados i la regidor d’Infància i Joventut, Júlia Gómez han rebut avui a la família del primer infant nascut a Salou i a Espanya l’any 2014. Es tracta de Tanai,  un nen que va néixer instants després de la mitjanit a l'hospital Joan XXIII de Tarragona. Tanai va pesar, en néixer, 3 quilos i va mesurar 48 centímetres.  L’alcalde, ha volgut donar a tota la família la seva enhorabona  pel naixement.  El pare de Tanai, Jon, és basc, i la seva mare, la Sílvia, de Tortosa (Tarragona) i resideixen a Salou. 
Granados ha lliurat al petit del Carné del Club Xic’s perquè pugui gaudir dels avantatges i activitats infantils tan aviat sigui una mica més gran. La regidora Júlia Gómez ha lliurat també un obsequi a la família de part de tot el Consistori. Granados ha explicat  que“és un orgull que el primer nen nascut a Catalunya i Espanya durant aquest 2014 sigui de Salou i  esperem pugui créixer gaudint de la nostra ciutat, serveis, activitats amb tota la seva família”.

Galeria d'imatges

premsa2.JPG
premsa2.JPG
premsa1.JPG
premsa2.JPG
premsa1.JPG

Document Actions