Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde encoratja als professors de Salou a seguir treballant en l’excel·lència en l’inici del curs escolar

dijous 04 setembre 2014

La recepció als mestres i membres d’equips directius i ampas s’ha celebrat enguany al Mas de l’Esquerrer  

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, han donat avui la benvinguda al nous curs escolar oferint una recepció als professors dels centres educatius del municipi en la tradicional trobada que s’ofereix abans de l’inici de les classes. Avui, en el marc del centre cívic Mas de l’Esquerrer, el batlle ha volgut saludar als presents: equip directiu i docent dels centres d’ensenyament de Salou per encoratjar-los en aquesta arrencada de curs a treballar en l’excel·lència. Granados també els ha volgut comunicar que l’any passat ja es van establir beques pels alumnes per la compra de material escolar i llibres; unes beques amb una dotació de més de 17.000 euros que enguany es mantenen i que comprenen des de l’educació infantil i primària a la secundària. A més, ha explicat, “enguany i per primera vegada des de la regidoria d’Ensenyament es fa un esforç per subvencionar reforços d’anglès per tots els centres escolars”  a partir del segon trimestre i a través de les aules d’expressió oral. Enguany, a més, com a novetat destacada s’incorpora un grau superior a l’Institut Jaume I de Salvament i Socorrisme.

En el marc d’aquest equipament, l’alcalde els ha manifestat que ben aviat es convertirà en un espai per a usos formatius i d’ocupació per la Fundació Onada i la Fundació PortAventura amb tallers per a joves amb discapacitats que necessiten una major atenció i més especialitzada per a la seva integració, fruit de l’interès municipal en donar-li un ús de caire social i educatiu. L’alcalde també ha anunciat que des de l’Ajuntament, un estiu més, s’han dut a terme diversos treballs de reforma i manteniment dels centres amb una inversió de més de 20.000 euros per tal de garantir-ne les seves bones condicions i la qualitat de l’educació; a més de reafirmar la voluntat del govern local de seguir amb l’esperit de col·laboració, compromís i implicació amb la comunitat educativa, donant suport als centres, la seva tasca i la tasca de les ampas.  

Finalment, Granados ha avançat que comunicar que el proper mes d’octubre se celebrarà a Salou el Consell d’Ensenyament de Catalunya que presidirà la consellera d’Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau.

Per la seva part, la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez,  ha volgut “agrair molt sincerament a tots i cadascú  de vosaltres l’esforç i la il·lusió que dipositeu en els vostres centres i cap als vostres alumnes i us encoratjo a que continueu treballant en aquesta línia. L’Ajuntament sempre està al vostre costat i estarà,  teniu el nostre recolzament , i com a regidora d’Ensenyament em sento molt orgullosa de tota la comunitat educativa del nostre municipi”.

Al llarg dels anys aquesta recepció s’ha anat fent de forma itinerant passant per la Torre Vella, els Jaciment Ibèric de la Cella, el parc Botànic, el Centre Infantil ‘Estació del Carrilet’ o el parc arqueològic de Barenys.

Galeria d'imatges

masesq.jpg
P1050695.JPG

Document Actions