Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde es reuneix amb membres del Ministerio de Medio Ambiente i membres del Colegio de Abogados de Madrid per continuar el Camí de Ronda

Manifesta haver trobat interès i molt bona disposició per arribar a acords que donarien un nou impuls a les obres i que desbloquejarien la situació de degradació del xalet de Pedrol Rius

dimarts 25 gener 2011

Amb motiu de la seva assistencia a la fira de turisme de Madrid, FITUR, l’alcalde, Pere Granados, va aprofitar la visita per mantenir dues reunions importants per continuar l’impuls donat al projecte de recuperació ambiental del litoral del Cap Salou amb la construcción del Camí de Ronda. Segons l’alcalde, “després d’inaugurar el primer tram i veure que ha rebut una gran acollida per part dels ciutadans, crec que em de continuar treballant per donar continuïtat a l’obra tot agilitzant i accelerant els passos i tràmits necessaris, i resoldre aquells esculls que puguin bloquejar algun aspecte del projecte”.

Per aquest motiu, l’alcalde de Salou, acompanyat del regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut, es va reunir amb el director general de Sostenibilidad de la Costa y el Mar, Pedro Antonio Rios; i amb el degà del Colegio de Abogados de Madrid, Antonio Hernández Gil, acompanyat de tecnics municipals, donat que aquesta institució és copropietària del solar on s’ubica el xalet de Pedrol Rius, a Cala Morisca, i que és un indret afectat també pel pas del camí de ronda.  

Segons l’alcalde “aquestes eren dues reunions necessàries per tal de donar un nou impuls al projecte de camí de ronda i anar avançant en les dues fases que resten”.

Les valoracions que fa de les dues reunions són “altament positives”, i apunta que “les propostes que em presentat han estan molt ben acollides tant per part de l’administració com de la institució que em visitat; i ambdues s’han mostrat interesades i amb molt bona disposició a estudiar-les”.

Pel que fa a la reunió amb el director General de Sostenibilitat, Granados matisava que “donem un nou impuls a l’obra amb una nova proposta de carácter tècnic i econòmic que ens permetrà donar continuïtat al projecte amb els mínims retrassos i amb menys despesa de la prevista”.

Pel que fa a la reunió amb el Colegio de Abogados de Madrid, l’alcalde ha matisat que “em canviat impresions sobre una definitiva solució que desbloqueji el problema del xalet de Pedrol Rius, que es troba en un estat lamentable de deixadesa que perjudica la imatge de Salou; i per això requereix una urgent solució urbanística que posi fi a aquesta situació; amb la qual cosa ens em posat de seguida d’acord”. Per tant, afegia Granados, “hi ha voluntat i compromís d’arribar a acords molt aviat pel que fa al futur del xalet i de la zona de Cala Morisca”. L’alcalde afegia que “només negociant i gestionant bé la situació, guanyarem temps al temps”.

Galeria d'imatges

Alcalde_amb_Pedro_Antonio_Rios.JPG
Alcalde_amb_A._Hernandez_Gil.JPG

Document Actions