Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde felicita el Nadal als funcionaris municipals

Apel•la a la corresponsabilitat i la generositat de tots per encarar el 2012

divendres 23 desembre 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de tots els regidors del govern i dels regidors representants de tots els grups municipals de l’Ajuntament, va presidir el tradicional acte de felicitació nadalenca a tots els funcionaris i treballadors de l’administració local salouenca.

L’alcalde va agraïr en nom de la Corporació l’esforç i la feina feta per tots, i va matisar que “davant els dificils moments que passa la societat, es fa necesaria una gran dosi de generositat i de comprensió, però sobretot de corresponsabilitat i de complicitat entre polítics i funcionaris, per tirar endavant els pobles i ciutats”. Afegia que “tots els aquí presents estem per defensar i servir els interessos de Salou, i això ens ha de fer sentir orgullosos i ens ha d’animar a fer una feina ben feta com a servidors públics que som i hem escollit ser”.

En aquest sentit lamentava que “precisament per haver adoptat decisions coherents, responsables i solidaries per part del govern, davant la situació difícil que passen molts ciutadans i families de Salou, els representants sindicals hagin fet una invitació a no assistir en aquesta trobada anual”.

Galeria d'imatges

Felicitaci_nadalenca_funcionaris_2011.JPG

Document Actions