Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Granados torna a treballar per la implantació dels cicles formatius de turisme.

Ha plantejat el tema a la nova delegada d’Ensenyament de la Generalitat com una necessitat que reclamen els joves

dijous 10 març 2011

Aprofitant l’entrada del nou govern català i de la nova delegada d’Ensenyament, l’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor d’Ensenyament, David Ninyà, ha plantejat a la nova delegada, Angels Gonzalez, reobrir el tema de la implantació de cicles formatius de turisme a Salou.
En visita oficial a la delegació, l’alcalde va manifestar la necessitat que Salou pugui comptar dins la seva oferta educativa amb aquells estudis “que donin sortida als nostres joves a trobar una feina en aquelles activitats econòmiques del nostre municipi relacionades amb el turisme”.
Granados va aferir que “hem de fer que la formació i l’especialització dels nostres joves estigui cada cop més en sintonia amb la sortida laboral del seu municipi, fent que la oferta estigui el millor preparada per servir a la demanda”. 
L’alcalde manifestava que, a diferència de l’anterior govern socialista, en la nova representant d’Ensenyament “ha trobat bona disposició a treballar conjuntament per assolir nous projectes formatius que incrementin la quantitat i la qualitat de la formació a Salou”.
És per això que l’alcalde confia en que es puguin iniciar converses per avançar en aquest aspecte i finalment poder implantar a Salou noves ofertes amb cicles de formació turística, que tant el govern anterior de la Generalitat com el grup municipal socialista a l’Ajuntament van desestimar reiteradament. 

Document Actions