Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde i diputat Pere Granados destaca els beneficis transversals del turisme inclusiu i que contribueix a la desestacionalització

dimecres 22 juliol 2020

El mandatari salouenc ha donat la benvinguda avui a la trobada virtual ‘El turisme inclusiu: oportunitats i reptes per a les destinacions turístiques, més enllà de l’accessibilitat’

 

L’alcalde de Salou, president del Patronat Municipal de Turisme i diputat delegat de Projectes Europeus i Regió del Coneixement de la Diputació de Tarragona, Pere Granados, ha estat l’encarregat avui dimecres de donar la benviguda als assistents a la trobada virtual sota el títol “El turisme inclusiu: oportunitats i reptes per a les destinacions turístiques, més enllà de l’accessibilitat”, una activitat organitzada per la Diputació en el marc del projecte TurisTIC en família.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, que ha agraït l’assistència de tots els participants i experts al webinar, ha destacat els beneficis transversals del turisme inclusiu. Així mateix, el mandatari ha dit que “hem de continuar treballant perquè siguem municipis accessibles, en el sentit més ampli i transversal del concepte i la paraula”.

El diputat salouenc ha remarcat la “desestacionalització” com a punt favorable del turisme inclusiu, ja que “els municipis turístics de sol i platja que treballem aquesta qüestió veiem, aquí, un repte” que ajudaria els treballadors a estar en actiu durant tot l’any. 

La trobada virtual ha permès conèixer la visió d’experts i entitats especialitzades sobre les tendències en turisme inclusiu, tenint en compte el paper de les administracions locals. 

Document Actions