Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde impulsa una consulta ciutadana per construir el Salou del futur

El Departament de Participació Ciutadana presenta una campanya per implicar als ciutadans en el disseny del futur de la ciutat

dimecres 02 març 2011

L’Alcalde de Salou ha impulsat una iniciativa per tal de recollir propostes i noves idees pel futur de la ciutat. Es tracta d’una campanya promoguda des del Departament de Participació d’Alcaldia per conèixer les necessitats reals dels ciutadans i configurar projectes que donin resposta a aquells aspectes prioritaris per millorar equipaments i serveis del municipi. La campanya està oberta a tota la ciutadania de Salou i es pretén arribar al màxim nombre de persones per tal d’aconseguir una visió global de les necessitats i opinió dels ciutadans.

Des d’avui, els ciutadans rebran mitjançant correu postal un tríptic que permetrà recollir les propostes donat que inclou un espai dedicat a aquest objectiu.  A més, s’ha avançat la creació de diferents canals on-line per potenciar la comunicació amb la gent com és el correu electrònic: participacio@salou.cat i el facebook: noves idees pel futur de Salou. A la mateixa web de l’Ajuntament www.salou.cat es podrà descarregar el formulari participatiu, a l’apartat de Participació.

L’alcalde de Salou ha explicat que “és molt important que aquesta iniciativa arribi al major nombre de persones de Salou per tal que ens fem una idea real de les seves necessitats i també de com volen plantejar el futur”. Granados ha afegit que “no és que sigui positiu, és que trobem necessari comptar amb les idees i aportacions de la ciutadania en la construcció del model de ciutat que volem pel futur i és l’aportació de tots el que ens permetrà construir la ciutat que volem”.

Per la seva banda, la coordinadora de Participació Ciutadana, Maria Jose Rodríguez, ha dit que “el nostre Departament espera poder rebre moltes aportacions de les que extreure bones idees que aportaran un valor afegit al disseny d’aquesta ciutat”.

La iniciativa es va iniciar amb els joves el passat mes de gener amb l’objectiu de promoure projectes adreçats específicament amb ells i ara s’ha fet extensiu a tota la ciutadania.

Fitxers adjunts

Document Actions