Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde inaugura l’exposició pictòrica ‘Flores de la India y otras flores’ de Maria Luisa Barra Nogueras

L’exposició, que estarà oberta fins el 27 de juny, recull un total de 56 obres a l’oli, 33 són quadres de figures humanes de la Índia i 23 són motius florals

dissabte 05 juny 2010

L’alcalde de Salou Pere Granados juntament amb la regidora de Cultura i Festes, Isabel Anguera i el conseller editorial del Diari i ex conseller de Governació de la Generalitat, Antoni Coll van participar en l’acte inaugural de l’exposició pictòrica ‘Flores de la Índia y otras flores’ de l’artista resident a Salou, Maria Luisa Barra Nogueras, a la Torre Vella de Salou.

L’exposició, que estarà oberta fins el 27 de juny, recull un total de 56 obres a l’oli, 33 són quadres de figures humanes de la Índia i 23 són motius florals.

Es tracta de un conjunt representatiu de la seva obra de més de mil quadres al llarg de la seva trajectòria artística. La seva obra ha estat exhibida en més de quaranta exposicions. L'autora viu i treballa a Salou des de l'any 1966, per la qual cosa és i se sent una salouenca més.

La mostra ens ofereix els seus dos temes predilectes: L'Índia i les flors. Per a ella el món és ple de bellesa, fins i tot en els llocs on regna la més descarnada pobresa, que la seva ànima d'artista descobreix i trasllada a les seves teles amb singular mestria.

La seva obra es caracteritza per tenir especial sensibilitat per la bellesa reflectida en el rostre femení i les flors. La seva manera de dibuixar els ulls en el rostre de les dones transmet una especial espiritualitat i sentiment que captiva a qui contempla els seus quadres.

Document Actions