Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde lliura les beques a alumnes de Salou per a la seva formació universitària

Aquestes promouen l’esforç i l’excel•lència en els estudis

dijous 17 gener 2013

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha presidit l’acte de lliurament de les beques per a estudis universitaris amb les  quals es reconeixen aquells estudiants de Batxillerat i d’últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior que hagin destacat pel seu rendiment acadèmic i han estat mereixedors de bones qualificacions.

L’acte ha estat introduït per la regidora, que ha felicitat als alumnes que pel “seu esforç, dedicació i estudi” i ha dit que” desitjaria que aquests premis serveixin per refermar-vos en la vostra  carrera  i, que us animi a continuar treballant i lluitant pel vostre futur i, de pas, aconseguir una millora de la societat per a tots mitjançant els valors que de sobra heu demostrat tenir”.

Per la seva part, l’alcalde de Salou ha felicitat a tots els estudiants que han rebut aquesta ajuda econòmica, destacant que “aquests premis per realitzar estudis universitaris és una mostra de les prioritats que tenim a Salou i l’educació és una inqüestionable” i ha afegit que “ us esteu implicant amb valors importants com és l’esforç perquè l’èxit només és pot aconseguir treballant i esforçant-se” i ha encoratjat als joves “a continuar treballant per la seva formació donat que en els temps que corren més formació vol dir més possibilitats de futur”.

A l’acte han assistit alumnes, professors i equips directius de l’IES Jaume I, l’IES Marta Mata i l’Escola Elisabeth; així com Charo Romano, en representació de l’Antena del Coneixement de Salou de la URV.

L’atorgament d’aquestes beques té com a objectiu donar suport als projectes de formació dels estudiants que la sol•licitin i premiar el bon rendiment acadèmic amb la pretensió de ser un incentiu per a la continuïtat dels seus estudis, tot tenint en compte la situació socioeconòmica familiar. En total, les ajudes superen els 7.000 euros. 

Pel que fa a la quantia de les beques  s’ha premiat als alumnes de 2on de BAT i últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior qualificats amb matrícula d’honor per part de les juntes d’avaluació dels corresponents centres (dotades amb 575 euros cadascuna); les bases també preveuen el lliurament de dues beques més per als millors estudiants d’Humanitats i Ciències Socials (1.080 euros cada una); dues beques per als que excel•leixin en Ciències i Tecnologia (1.080 euros cada una) i, finalment, dues beques més per import de 1.080 euros per als estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior.   L’antena del Coneixement de la URV també ha lliurat un ordinador portàtil a l’alumne de BAT que, hagués sol•licitat la beca després d’haver obtingut la millor nota a les proves d’accés a la universitat (PAU) del curs 2010-2011.

Posteriorment,  a càrrec del Sr. Sergio Bulat, escriptor, advocat i màster en periodisme, i del Sr. Carlos Asín, pilot-instructor de vol del Centre d’Estudis d’Aviació (CESDA) ha tingut lloc una conferència.


Premiats

Els premis atorgats als alumnes han estat:

Beques pels estudiants de 2n de BAT i Últim curs de cicles formatius de grau superior amb matrícula d’honor per import de 575 euros: Carlos Sánchez Lara.    


Beques per aquells alumnes de les modalitats de Batxillerat: Humanitats i ciències socials (2 premis) i Ciències i Tecnologia (2 premis) per un import de 1.080 €:


David Kaufmann Vázquez- Batxillerat humanitats i ciències socials
Robert Casín Sánchez- Batxillerat Humanitats i ciències socials
Tania Molero Arana-Batxillerat Científic i tecnològic


Premi extraordinari de l’Antena del coneixement de Salou de la URV, consistent en un ordinador tipus netbok que hagi obtingut la millor nota a les PAU: Carlos Sánchez Lara

Galeria d'imatges

DSCN9629.JPG
DSCN9629.JPG

Document Actions