Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde lliura les beques a alumnes de Salou per a la seva formació universitària

divendres 25 abril 2014

Es reconeixen aquells estudiants de Batxillerat i d’últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior que hagin destacat pel seu rendiment acadèmic i han estat mereixedors de bones qualificacions
 
L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha presidit l’acte de lliurament de les beques per a estudis universitaris amb les  quals es reconeixen aquells estudiants de Batxillerat i d’últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior que hagin destacat pel seu rendiment acadèmic i han estat mereixedors de bones qualificacions.


Es tracta de l’onzè any consecutiu s’han convocat per aquest curs 2013, les beques per a tots aquells estudiants que van iniciar els seus estudis universitaris el curs 2012-2013. També han estat presents, la Dra. Encarnació Ricart, vicerectora de l’URV, Francesc Pou, conferenciant Magali Mazzanti, Montserrat Vallès, directora de l’IES Jaume I i Carme Sans, directora de l’IES Marta Mata.
 
L’acte ha estat introduït per la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez , que ha felicitat als alumnes que pel treballat realitzat i ha explicat que “les generacions futures tenen davant dels seus ulls un gran repte. La societat en la que ens toca viure ha canviat i els nostres joves s’enfronten a un context socio-laboral complex i canviant” i ha afegit que “el nou escenari els obligarà a ser flexibles i estar ben preparats per poder desenvolupar plenament la seva carrera professional i el que és més important, la seva vida en aquestes circumstàncies”. Per la seva part, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha felicitat a tots els estudiants que han rebut aquesta ajuda econòmica, destacant que “volem fer un reconeixement als alumnes premiats però també a tot el col·lectiu d’estudiants que han fet un gran esforç, volem potenciar temes de formació i que els estudiants es vegin recolzats per la seva administració”. Granados ha volgut destacar també la gran implicació per part de la comunitat educativa per tal que els alumnes tinguin una bona formació que els ajudi a tenir més oportunitats en el seu futur”.
A l’acte han assistit alumnes, professors i equips directius de l’IES Jaume I, l’IES Marta Mata i l’Escola Elisabeth. L’atorgament d’aquestes beques té com a objectiu donar suport als projectes de formació dels estudiants que la sol•licitin i premiar el bon rendiment acadèmic amb la pretensió de ser un incentiu per a la continuïtat dels seus estudis, tot tenint en compte la situació socioeconòmica familiar. En total, les ajudes assoleixen els 6.550 euros i enguany, a més de l’Institut Jaume I i de l’escola Elisabeth s’hi incorpora també els joves que han acabat 2on de BAT al Marta Mata.


S’ha premiat als alumnes de 2on de BAT i últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior qualificats amb matrícula d’honor per part de les juntes d’avaluació dels corresponents centres (dotades amb 575 euros cadascuna); les bases també preveuen el lliurament de dues beques més per als millors estudiants d’Humanitats i Ciències Socials (1.080 euros cada una); dues beques per als que excel•leixin en Ciències i Tecnologia (1.080 euros cada una) i, finalment, dues beques més per import de 1.080 euros per als estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior. Els premis atorgats als alumnes han estat:
 
 
Alumnes Grup A- Matricula d’Honor
 
Sr.  Boyan Kaloyanov Naydenov
Sr. Pere Milan Roca 
 
Alumnes grup B
 
Batxillerat humanístic i social: 
 
Sra. Raquel Llop Labaila.
Sra, Gala Cabello Sánchez.
 
Batxillerat Científic i tecnològic: 
 
Sra. Yasmina Modena Ouarzi
Sra. Lina Martinez Herrera.
                   
Batxillerat Artístic
 
Sra. Alicia Mateos Santos
 
Grup C. Cicles formatius 
 
Sra. Ana Imbaquingo Ponce.
Sra. Concepción Salas Dalmau.
 
Després del lliurament de premis, ha tingut lloc les conferències de Magali Mazzanti, pedagoga, productora televisiva, dissenyadora gràfica publicitària, escenògrafa, actriu i directora creativa de l’empresa  Big - wishes i el Sr. Francesc Pou, periodista i director de programes de TV3, com per exemple El paisatge favorit de Catalunya.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions