Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde lliura les beques per a estudis universitaris

Les ajudes superen els 6.000 euros i han beneficiat a 6 estudiants de Salou

dilluns 19 desembre 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha presidit l’acte de lliurament de les beques per a estudis universitaris amb les  quals es reconeixen aquells estudiants de Batxillerat i d’últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior que hagin destacat pel seu rendiment acadèmic i han estat mereixedors de bones qualificacions.

L’acte ha estat introduït per la regidora, que ha remarcat que els estudiants becats “han demostrat al llarg del seu curriculum acadèmic, una immillorable disposició, un gran esforç i interès, una solida capacitat i una envejable qualificació per continuar en aquest interessant món del coneixement”.   

Per la seva part, l’alcalde de Salou ha felicitat a tots els estudiants que han rebut aquesta ajuda econòmica, destacat que “és just que aquells que mostren aquesta actitud, aquest compromís i aquesta responsabilitat en els estudis, siguin ajudats a seguir estudiant; ajudant també d’aquesta forma a les seves famílies”.

Afegia que “cada cop més la societat i les ciutats necessiten persones formades i preparades, professionals capaços de tirar endavant projectes personals i projectes col·lectius; i aquestes persones amb talent han de ser ajudades perquè invertir en educació és la inversió més rendible, donat que és una forma de garantir un futur millor per a tots”.

A l’acte hi ha assistit alumnes, professors i equips directius de l’IES Jaume I, l’IES Marta Mata i l’Escola Elisabeth; i Charo Romano, en representació de l’Antena del Coneixement de Salou de la URV.

L’acte el va cloure una conferència a càrrec de l'arqueòleg i director del Museu Salvador Vila-seca de Reus, Jaume Massó.

 

Estudiants becats:

 - Estudiants de 2n de Batxillerat que han estat qualificats amb matricula d’honor  per les seves Juntes d’avaluació:  JANIO PATERNINA OSORIO i CECILIA GAMO CASTELLANOS

- Estudiants seleccionats en les diverses modalitats de Batxillerat:

Batxillerat Humanístic i social:   YERAY MORENO MACIAS i ERIK PINEL GONZÁLEZ.

Batxillerat Científic i Tecnològic:   CRISTINA MUÑOZ FERNÁNDEZ.

- Estudiants cicles formatius de grau superior: MARCOS BERMUDEZ LÓPEZ.      

- Premi de l’Antena del Coneixement de la URV  a l’alumne que ha obtingut la millor nota mitja a la fase general  de les proves d’accés a la universitat PAU:  JANIO PATERNINA OSORIO.

Galeria d'imatges

Beques_universitries_2011-2.JPG
Lalcalde_la_regidora_i_la_representant_de_lAntena_del_Coneixement_en_el_moment_de_lliurar_un_dels_premis.JPG
Lalcalde_la_regidora_i_la_representant_de_lAntena_del_Coneixement_en_el_moment_de_lliurar_un_dels_premis.JPG
Beques_universitries_2011-2.JPG

Document Actions