Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde lliura una placa a Antonio Guiu de l’IES Jaume I

El professor s’ha jubilat després d’estar exercint com a mestre des del 1979

dimarts 03 juliol 2012

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat una placa al professor que s’ha jubilat de l’IES Jaume I, Antonio Guiu, el qual ha estat vinculat a diversos centres educatius del municipi des del 1979. En un acte a alcaldia, junt amb la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, la directora de l’IES, Montse Vallès i altres professores relacionades amb el centre docent, el batlle ha agraït la feina desenvolupada al llarg de la seva trajectòria a Salou. “Ha fet una gran tasca en benefici de la comunitat que és de justícia agrair”, ha assenyalat l’alcalde.

Guiu, va arribar a Salou el 1977, i des del 79 va  exercir com a mestre a Santa Maria del Mar d’on va ser director durant nou anys. Posteriorment, al 1997 va traslladar-se a l’IES Jaume I on va ser cap d’estudis i professor de Ciències Naturals. Aquest curs s’ha jubilat tot i que continuarà desenvolupant tasques de psicòleg al seu despatx particular.

L’alcalde també ha lliurat a la directora de l’IES una placa per a l’altre professor del centre que es jubila,  Manuel Vives-Ferrándiz,el qual no ha pogut assistir al reconeixement.

 

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions