Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde lliura una placa al professor de l’IES Jaume I Pablo Otal en motiu de la seva jubilació

dijous 04 febrer 2016

El batlle li ha desitjat molta sort en aquesta nova etapa que comença, després de 39 anys de docència

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut aquest migdia al professor Pablo Otal en motiu de la seva jubilació com a professor després de 39 anys com a docent. El batlle, acompanyat per la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, ha volgut agrair els anys de dedicació i servei del professor al municipi de Salou tot fent-li entrega d’una placa commemorativa. El batlle, ha aprofitat per desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa que comença. A l’acte també hi ha estat presents la seva esposa, les seves filles, a més de la directora de l’Institut Jaume I, Montse Vallès i diversos companys de professió, els quals han volgut acompanyar Otal en el seu comiat com a professor.

 

Es dóna la circumstància que Otal es va treure la diplomar com a professor d’EGB i posteriorment va obtenir la llicenciatura de Geografia i Història. El 1977 va entrar a treballar a La Floresta, seguidament de diferents centres de Reus, Gavà, La Pineda i Salou, on finalment s’ha jubilat a l’Institut Jaume I del municipi, després de deu anys en aquest darrer centre.  

A més, Otal, es dóna la circumstància que en la seva faceta pública ha estat regidor durant des del 1991 i fins al 2015 a l’Ajuntament de Salou.

Galeria d'imatges

petita.jpg
P1240277.JPG
P1240277.JPG

Document Actions