Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde lliura unes plaques a tres professores de l’Escola Elisabeth en motiu de la seva jubilació

dimecres 22 juny 2016

El batlle els hi ha desitjat molta sort en aquesta nova etapa que comencen

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut aquest migdia Teresa Roca, Montse Massó i Miquela Abad, totes elles professores de l’Escola Elisabeth del municipi en motiu de la seva jubilació.

El batlle, acompanyat per la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, ha volgut agrair els anys de dedicació i servei de les professores al municipi de Salou tot fent-los-hi entrega d’una placa commemorativa. El batlle, les hi ha aprofitat per desitjar molta sort en aquesta nova etapa que comencen.

Es dóna la circumstància que Teresa Roca ha treballat a l’escola Elisabeth durant 43 anys, molts dels quals va ser tutora de 3r de primària. Montse Massó també porta 43 anys treballant al centre on durant molt de temps s’ha dedicat a l’ensenyament de la llengua Catalana als alumnes més grans de primària. Mentre que Miquela Abad, ha treballat 26 anys a l’Escola Elisabeth primer fent grups de reforç de llengua, posteriorment va ser tutora de 5è de primària i últimament fent classes de llengua castellana als alumnes de 1r i 2n d’ESO.

A l’acte també hi ha estat presents el director de l’Escola Elisabeth, Enric Masià, a més de  diversos familiars els quals les han volgut acompanyar en el seu comiat com a professores.

Galeria d'imatges

profes.jpg
P1270065.JPG

Document Actions