Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados agraeix el compromís del cos d’informadors i voluntaris de la Creu Roja en la campanya de sensibilització sobre la COVID-19, adreçada als joves en espais d’oci de Salou

dilluns 17 agost 2020

A través de diverses dinàmiques, s’apropen al jovent per recordar-los la importància de seguir les mesures de protecció, com l’ús de la mascareta i de respectar la distància de seguretat

Aquest dissabte passat, va iniciar-se la campanya a Salou, amb un total de 10 agents de salut i 5 persones voluntàries, treballant en les zones d’oci nocturn; i s’allargarà fins al 15 de setembre

La voluntària de Creu Roja i referent del projecte a Salou, Loli Otón, explicava que ‘volem aconseguir una millora i una sensibilització dels joves, i que tota la gent sigui conscient de la importància de la situació que estem vivint’

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va agrair aquest dissabte passat el compromís del cos d’informadors / es i voluntaris / àries de la Creu Roja, en la nova campanya de sensibilització sobre la COVID-19, adreçada als joves en espais d’oci de Salou. En el cas del municipi, participen en la iniciativa un total de 10 agents de salut i 5 persones voluntàries, que treballaran, a les nits, fins al dia 15 de setembre.

L’alcalde va rebre les persones participants al Parc de la Ciutat de Salou, ubicat al carrer de Carles Buïgas, un dels eixos turístics principals del municipi; on també hi van ser presents el regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez; la voluntària de Creu Roja i referent de la campanya de sensibilització a Salou, Loli Otón; la responsable del Punt de Creu Roja a Salou, Marina Peláez; i l’inspector cap de la Policia Local, José Luis Gargallo.

Granados va donar les gràcies, també, a la Creu Roja de Salou, per “ajudar les persones vulnerables durant el coronavirus”, i va assegurar que “amb aquestes accions, podrem construir un món millor, i superar, així, la pandèmia”.

La iniciativa, que ha començat aquest cap de setmana passat, es tracta d’una petició de Presidència de la Generalitat de Catalunya, que es realitza en un total de 34 municipis del territori català, entre els què es troba Salou. La finalitat és prevenir els brots de la pandèmia de la COVID-19 que poden provocar alguns joves com a agents transmissors asimptomàtics per l’ús inadequat de les mesures de prevenció, sobretot, en espais d’oci nocturn.

En aquest sentit, la voluntària de Creu Roja i referent del projecte a Salou, Loli Otón, explicava que “volem aconseguir una millora i una sensibilització dels joves, i que tota la gent sigui conscient de la importància de la situació que estem vivint”. Així mateix, Otón va indicar que aquest projecte permet “recollir informació sobre el comportament dels joves respecte a les mesures de seguretat i protecció, i conèixer quins col·lectius porten mascareta i quins, no”.

Otón també va destacar que s’apropen al jovent per recordar-los la importància de seguir les mesures de protecció, com l’ús de la mascareta i de respectar la distància de seguretat, a través de diverses dinàmiques, com el ‘Pasapalabra’ de la COVID-19; l’ús d’un metre per mesurar la distància de seguretat, d’una forma visual; i la utilització d’un pot de bombolles de sabó, per conèixer si la mascareta es troba en bon estat, entre d’altres activitats.

Cal recordar que la campanya es durà a terme de dimecres a diumenge, en els següents horaris: dimecres, de 20 h a 00 h; dijous, de 20 h a 01 h; divendres i dissabte, de 20 h a 02 h; i diumenge, de 20 h a 01 h.

Galeria d'imatges

6.jpeg
7.jpeg
8.jpeg
11.jpeg
12.jpeg

Document Actions