Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados agraeix el compromís i la tasca humanitària de Càritas Interparroquial de Salou, durant la pandèmia de la COVID-19

dijous 18 juny 2020

Acompanyat de la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, i del regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez, l’alcalde va visitar aquest dimarts la seu de l’entitat

El mandatari ha posat en valor ‘la important tasca i ajut del cos de voluntariat durant aquests moments difícils, que ha donat un suport excel·lent a les persones i famílies salouenques més vulnerables’

L’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, i del regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez, va visitar aquest dimarts la seu de Càritas Interparroquial de Salou, situada al carrer Ciutat de Reus, per tal d’agrair “el compromís i la tasca humanitària realitzada per l’entitat, durant la pandèmia de la COVID-19”.

L’alcalde i els edils dugueren a terme un intercanvi d’impressions amb el director de Càritas Salou, Esteve Tomàs, i amb els voluntaris / àries.

El mandatari també ha posat en valor “la important tasca i ajut del cos de voluntariat durant aquests moments difícils, que ha donat un suport excel·lent a les persones i famílies salouenques més vulnerables”.

La regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, ha destacat “la coordinació de l’entitat amb el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament durant aquesta pandèmia, ja que, gràcies al seu ajut, hem aconseguit que moltes persones puguin superar les seves circumstàncies desfavorables”.

Per la seva banda, el regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez, ha manifestat que “des de l’Ajuntament, volem donar tot el nostre recolzament a Càritas Salou, ja que, junt amb d’altres entitats sense ànim de lucre del municipi, desenvolupen una tasca altruista molt lloable”.

A partir de la pandèmia, s’ha registrat un increment del nombre de famílies que necessiten ajuda solidària.

Cal destacar que Càritas Salou també ha proporcionat els productes d’higiene, neteja i desinfecció necessaris per fer front a la COVID-19.

Galeria d'imatges

3.jpeg
5.jpeg
1.jpeg

Document Actions