Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados convida a les forces polítiques salouenques al diàleg i el consens

RDS, Unió i PSC ja han anunciat que rebutgen la invitació institucional de l’alcalde

divendres 04 desembre 2009

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha enviat una carta a tots els partits polítics de Salou, tinguin o no representació municipal, per tal de convidar-los a “millorar la qualitat democràtica i a incrementar la partricipació”.

Granados manifestava en la carta que “l’objectiu és millorar i normalitzar les relacions entre el govern i tots els representants dels partits polítics que representen diverses opcions i sensibilitats, i d’obrir d’aquesta forma un espai de diàleg que ha d’afavorir consensos importants per a la nostra comunitat”, afegint que, en aquest sentit, convida als partits a reunir-se “per tal de poder canviar impressions sobre l’actualitat local i els projectes de futur de la ciutat”.

Per altra banda, l’alcalde Granados feia una proposta clara de cara a encetar aquestes reunions de treball: “la conveniència d’establir un marc de referència amb una sèrie de principis i normes ètiques, polítiques i d’actituds cíviques, capaces de regir les diferents manifestacions i circumstàncies de la vida col·lectiva del municipi. Evidentment els seus continguts serien acceptats i consensuats com base per la vida cívica, però també per la governabilitat del municipi”.

Document Actions