Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados demana molta prudència i precaució a la població a l’hora de passejar i que continuï complint les normes de distanciament social, atès que perduren l’estat d’alarma i el risc de contagi

divendres 01 maig 2020

L’Ajuntament de Salou ha emès un ban signat pel batlle en què explica les recomanacions preventives i de seguretat, a partir de demà dissabte, quan ja es podrà sortir a passejar i fer esport

Caldrà caminar, sempre, per la vorera de la dreta, si mirem al davant, de forma que quedarà ordenada la circulació dels vianants amb una vorera per a cada sentit, per minvar la proximitat entre persones, en creuar-se

El mandatari apel·la a la responsabilitat individual i alerta que ‘si ens protegim nosaltres mateixos, també protegim els altres'

Hi ha tres franges horàries principals: per a infants, adults i persones majors de 70 anys

 

L’Ajuntament de Salou, a través de l’alcalde, Pere Granados, ha emès un ban informatiu en el qual detalla les recomanacions preventives de seguretat pel moment en què les persones surtin al carrer a passejar i a fer exercici físic.

A partir de demà dissabte ja es permet sortir a passejar a peu, en família o en companyia de les persones que convisquin en el mateix domicili, i a fer esport, de manera individual.

En aquest sentit, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha demanat “molta prudència i precaució” i també que “se segueixin complint les normes i recomanacions de distanciament social, perquè continua vigent l’estat d’alarma, davant l’elevat risc potencial de contagi de la COVID-19, que encara perdura”. El mandatari ha advertit del fet que “si ens protegim nosaltres mateixos, també protegim els altres”.

El ban del batlle aconsella els salouencs i les salouenques extremar les mesures preventives de protecció individual i col·lectives, i recomana a la població que quan surti al carrer a passejar o a fer esport ho faci respectant les recomanacions que hi haurà en els rètols informatius de les vies públiques; i que alerten de mantenir la distància de seguretat de dos metres, al voltant de cadascú, respecte la resta de persones.

Un altre consell és prestar atenció a caminar, sempre, per la vorera de la dreta, si mirem endavant, de forma que quedarà ordenada la circulació dels vianants amb una vorera per a cada sentit, per tal de minvar la proximitat entre persones, al creuar-se.

Cal dir que el bany a la platja és prohibit.

La tercera regla de comportament fa referència als horaris. Així, cal respectar les següents franges:

- De 6 a 10 hores, i de 20 a 23 hores, poden sortir a fer esport els majors de 14 anys, una vegada al dia.
- De 10 a 12 hores, i de 19 a 20 hores, poden sortir a passejar els majors de 70 anys.
- De 12 a 19 hores, poden sortir a passejar els menors de 14 anys, acompanyats d'un adult, durant 1 hora, i a 1 km de distància de casa.

Cal dir que es podrà anar a fer esport pel Camí de Ronda, tenint en compte que serà d'un sol sentit, des del carrer de Colom, en direcció al Cap Salou. 

Document Actions