Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados dona la benvinguda al professorat de Salou del nou curs 2022-2023, al Mirador de la platja Llarga

divendres 02 setembre 2022

A l’acte, celebrat aquest matí, també hi ha assistit la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez; el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà; i la inspectora d’Ensenyament, Montserrat Fortuny; així com els equips docents i directius dels centres educatius del municipi

En el decurs de la recepció, l’alcalde de Salou ha lliurat unes plaques commemoratives a diversos professors/es i mestres que s’han jubilat, aquest darrer curs

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, i del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha donat la benvinguda, aquest matí, als professors i professores dels centres educatius del municipi, en el marc de l’inici del nou curs escolar 2022-2023, amb una recepció al Mirador de la platja Llarga de Salou.

L’acte també ha comptat amb l’assistència de la inspectora d’Ensenyament, Montserrat Fortuny; així com de membres dels equips directius i docents dels centres.

L’alcalde Pere Granados ha assegurat que “per a nosaltres, és molt important la figura del professor i professora; i la figura del mestre i la mestra”; i ha recordat que “la nostra filosofia política sempre ha estat donar el màxim suport a l’àrea d’Ensenyament; convençuts que és la millor inversió que es pot fer, per part d’una Administració pública”. S’ha adreçat als docents que es jubilen, demanant-los que no es desvinculin del món educatiu, “perquè la vostra professió és vocacional, i podeu aportar molt a l’educació i als centres de Salou”.

D’altra banda, l’alcalde ha fet referència a l’indret on s’ha realitzat l’acte, el Mirador voladís de la platja Llarga, “un dels més emblemàtics que hem construït en aquest últim any”, el qual, ha explicat, “ens permet gaudir d’una magnífica vista, amb, la Punta Roja i la Punta del Cavall, al fons; i que compta, a baix, amb una duna de platja, que hem recuperat”. També ha parlat de la Ruta dels Miradors de Salou; i del treball que s’ha realitzat des de l’Ajuntament, per recuperar i protegir el patrimoni natural i paisatgístic del litoral de Salou.

Per la seva banda, la inspectora d’Ensenyament, Montserrat Fortuny, ha agraït tota la feina feta i dedicació dels professors/es; i els ha desitjat el millor en aquesta nova etapa. Els ha assegurat que “el vostre centre es la vostra casa, i sempre tindreu la porta oberta”. Així mateix, ha volgut fer un reconeixement a tota la comunitat educativa de Salou, en especial, a l’Ajuntament, per la seva implicació amb l’educació.

La regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, s’ha adreçat als equips docents, expressant que “sempre ens tindreu al vostre costat i us ajudarem en tot allò que sigui possible; i destinarem tots els recursos que siguin necessaris per tal que vosaltres us sentiu recolzats, i, també, perquè els alumnes rebin una bona formació i estiguin en les millors condicions, ja que ells són la millor esperança de futur”. Així mateix, ha desitjat “molta salut i molta sort” als professors i professores jubilats, en aquesta nova etapa.

 

Jubilacions

En el decurs de l’acte d’avui, l’alcalde Pere Granados també ha fet lliurament d’unes plaques commemoratives a diversos docents que s’han jubilat, aquest darrer curs escolar 2021-22.

Els homenatjats han estat: Maria Antònia Anglès Soronellas, de l’Escola Vora Mar; Mariana Hernández Piqué, de l’Escola Europa; José Luís Alcalá García i Maria Àngels Pinent Laso, de l’Institut Marta Mata; Carmina Rifaterra Iranzo, Irene Vázquez de Parga Andrade, Adelina Pinilla Pallejà i David Ninyà Caimons, de l’Institut Jaume I.

Al final del lliurament de plaques, s’ha dut a terme una visita per l’entorn del Mirador de la platja Llarga.

Galeria d'imatges

5.1.JPG
3.jpg
2.jpg
4.1.JPG
1.jpg
6.JPG
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
16.JPG
10.1.JPG
10.2.JPG
13.jpg
15.jpg

Document Actions