Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados dona la benvinguda als cinc nous agents que s’incorporen al cos de la Policia Local de Salou

dilluns 10 agost 2020

A l’acte, realitzat divendres passat, també hi va assistir el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González; i l’inspector cap de la Policia, José Luis Gargallo

Els professionals van iniciar els treballs el passat 1 d’agost, després de 9 mesos a l'Escola de Policia de Catalunya

Granados va felicitar la Policia Local, que, en aquests moments tan difícils, ‘està fent una excel·lent feina, per tal de garantir la responsabilitat de les persones i el compliment de les mesures sanitàries’

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de l’àrea de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, i de l’inspector cap de la Policia Local de Salou, José Luis Gargallo, va donar la benvinguda divendres passat als cinc nous agents que s’han incorporat al cos policial salouenc.

Aquests nous treballadors van iniciar les seves labors a la Policia Local de Salou el passat 1 d’agost, després de 9 mesos a l'Escola de Policia de Catalunya. Alguns d’ells, però, ja havien exercit la seva professió al municipi de Salou, en anys anteriors, com a interins. En aquests nous llocs de treball, realitzaran funcions multidisciplinars, des de seguretat ciutadana, assistencial, servei de platges i, sobretot, compliment d’ordenances municipals.

L’alcalde Pere Granados, va mostrar la seva satisfacció per la incorporació dels cinc agents, i els va desitjar "molts èxits i encerts en el servei al municipi”. “Sempre tindreu el suport de l’Ajuntament, per tal que les accions siguin el més eficaces i efectives, en benefici de la nostra població”, va assenyalar l’alcalde.

Granados també va voler felicitar el cos de la Policia Local de Salou, que, en aquests moments tan difícils, “desenvolupa una excel·lent feina, mantenint l’ordre i fent tasques pedagògiques, per tal de garantir la responsabilitat de les persones i el compliment de les mesures sanitàries”.

Cal dir que aquests cinc agents corresponen a l’oferta pública d’ocupació de l’any passat i l’anterior, i se sumen a la vuitantena de professionals amb els què compta, actualment, la plantilla, entre agents, caporals, subinspector i inspector.

En aquest sentit, el regidor de Seguretat Ciutadana, David González, assegurava que “la Policia Local de Salou requereix d’una ampliació contínua, per donar servei a una població que creix i que, no només té l’estacionalitat marcada entre estiu i hivern, sinó que necessita, cada vegada més, un cos policial de proximitat i de servei al ciutadà”. Per tant, “la nostra intenció és continuar, progressivament, ampliant aquesta plantilla”.

Els cinc nous agents valoren molt positivament començar la seva carrera a Salou, ja que el consideren “un indret, professionalment, molt atractiu, on es treballa molt, i hi ha grans professionals dels què aprendre”.

També esperen poder aportar a la plantilla el millor de cadascú, i fer front, amb èxit, el gran repte que s’està vivint, com és la pandèmia i la conseqüent crisi econòmica, davant el qual “cal ser molt empàtics amb la ciutadania, atès que és una situació complicada, i és necessari fer un esforç i un treball extra”.

Galeria d'imatges

4.1.png
1.1.png
3.1.png

Document Actions