Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados, en nom de la Corporació, felicita el Nadal als treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Salou

dilluns 19 desembre 2022

En el decurs de l’acte, també s’ha homenatjat els funcionaris/àries que han assolit 25 anys treballant a l’administració, o bé s’han jubilat, aquest any 2022

 

L’alcalde de SalouPere Granados, acompanyat dels regidors/es de la Corporació, ha felicitat, aquest migdia, les festes de Nadal a tots els treballadors i treballadores que presten servei a l’Ajuntament, en el decurs d’un acte a la Sala Europa del Teatre Auditori (TAS).

L’alcalde, en el seu discurs, ha posat en valor la tasca de les persones que han assolit els 25 anys i de les que s'han jubilat, enguany; agraint-los "la vostra implicació; la vostra feina, que ha estat, veritablement, necessària i, a més, molt profitosa"; i els ha encoratjat en aquesta nova etapa de la vida.

Així mateix, ha posat de relleu la labor dels diferents departaments que conformen l'administració pública, ja que "entre tots, donem un excel·lent servei al nostre municipi". També ha destacat el treball del Patronat Municipal de Turisme, per a la creació de nous productes turístics, en el marc de la desestacionalització; i el de la Policia Local de Salou, per garantir que Salou sigui un municipi segur. 

Pere Granados ha recordat que l'Ajuntament de Salou és "dinàmic" i "té molts projectes"; i ha valorat l'esforç que fan els treballadors i treballadores perquè aquests vegin la llum, el més aviat possible, ja que, ha assegurat, "són necessaris per al progrés del nostre municipi".

 

Jubilacions

En el decurs de l’acte, també s’han homenatjat els treballadors/es que han assolit 25 anys de servei a l’administració, o bé que s’han jubilat, aquest any 2022.

Per una banda, els que han complert 25 anys de servei han estat: el tècnic informàtic, Alfred Lázaro Quílez; la bibliotecària, M. Victòria Domingo Masdeu; el professor de l’Escola Municipal de Música, Ferran Fabregat Rodríguez; l’administrativa d’Immigració, Dona i Acció Social, Àngels Sanes Bermejo; l’agent de la Policia Local, José Manuel Barroso Jornet; i el caporal de la Policia Local, Miguel Ángel García Martínez.

D’altra banda, s’han jubilat els següents treballadors: els agents de la Policia Local, Emili Baldrich Salgado i Montserrat Salvadó Rovira; el treballador del departament de Jardineria, Francesc Mestre Pons; el treballador del departament de Brigada, Miguel Montávez Herrera; i la treballadora del departament de Comerç, Consum i Mercats, Maria Rosa Martí i Vall.

Galeria d'imatges

01.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
10.JPG
11.JPG
12.JPG
13.JPG
14.JPG
3.JPG
1.JPG
2.JPG

Document Actions