Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados es reuneix amb el responsable de l’Associació de Veïns de Cap Salou, per recollir les seves propostes de millora de la ciutat

divendres 08 gener 2021

A la trobada, que ha tingut lloc avui divendres a Alcaldia, hi han assistit, també, el regidor de Gestió del Territori i Habitatge, Marc Montagut; el regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez; i el regidor de Manteniment, Reparacions i Adequacions, Pedro Madrona

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha reunit avui divendres, al matí, amb el responsable de l’Associació de Veïns de Cap Salou, Fernando John Marcusson, amb la finalitat d’intercanviar impressions i de conèixer i recollir les propostes de l’entitat que tenen a veure amb la millora de la ciutat i, especialment, amb el barri de Cap Salou.

L’alcalde s’ha interessat per les possibles necessitats existents al col·lectiu i ha assegurat que “gràcies a aquest tipus de reunions obtenim un feedback molt interessant que ens permet millorar la qualitat de vida de les persones”.

En el decurs de la trobada, s’han tractat diversos temes, com el manteniment de la ciutat, la mobilitat, el Camí de Ronda, i els projectes de futur.

A la reunió, hi han assistit, també, el regidor de Gestió del Territori i Habitatge, Marc Montagut; el regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez; i el regidor de Manteniment, Reparacions i Adequacions, Pedro Madrona.

Cal dir que, durant les darreres setmanes, l’alcalde i els regidors s’han entrevistat amb diferents associacions veïnals, i ho continuaran fent, en els propers dies, per tal de mantenir el contacte amb totes les del municipi.

Document Actions