Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados es reuneix amb la presidenta de l’Associació de Veïns Salou Est per tal de tractar sobre temes de manteniment i equipaments

dimarts 12 gener 2021

La trobada, que ha tingut lloc, recentment, a l’Alcaldia, ha comptat, també, amb la presència del regidor de Gestió del Territori i Habitatge, Marc Montagut; el regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez; i el regidor de Manteniment, Reparacions i Adequacions, Pedro Madrona; així com del secretari de l’entitat, Àlex Savé i el vocal, Germán Rueda

 

L’alcalde Pere Granados s'ha entrevistat, recentment, amb la presidenta de l’Associació de Veïns Salou Est, Pilar Roig, en el decurs d’una reunió que ha tingut lloc a l’Alcaldia.

L’alcalde de Salou ha mostrat molt d'interès per les propostes de la presidenta i els membres de l’associació veïnal, assegurant que “des de l’Ajuntament de Salou, tenim la voluntat de conèixer les perspectives de totes les nostres entitats, amb l’objectiu de treballar, conjuntament, pel futur del municipi”.

La trobada ha servit per tractar temes diversos de millora de la ciutat; de neteja i manteniment de carrers i comunitats; dels equipaments i platges; així com de les obres i projectes del municipi, com és la renovació integral del carrer Carles Buïgas.

Cal dir que la reunió ha comptat, també, amb la presència del regidor de Gestió del Territori i Habitatge, Marc Montagut; el regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez; i el regidor de Manteniment, Reparacions i Adequacions, Pedro Madrona. Així mateix, la presidenta Pilar Roig ha anat acompanyada dels membres Àlex Savé, com a secretari, i de Germán Rueda, com a vocal.

Aquest col·lectiu agrupa un miler d'habitatges i 15 comunitats de veïns. La zona Salou Est abarca l'eix urbanístic entre l'avinguda Principal d'Andorra, fins al carrer Torremolinos, la zona de platja Capellans i fins a Pompeu Fabra. 

Document Actions