Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados felicita el Nadal, en nom de la Corporació, a tots els treballadors i treballadores de l’Ajuntament

dilluns 20 desembre 2021

En el decurs de l’acte, també s’ha homenatjat quatre funcionaris/àries que s’han jubilat, aquest any 2021

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha felicitat, aquest migdia, el Nadal, en nom de la Corporació salouenca, a tots els treballadors i treballadores que presten servei a l’Ajuntament, en el decurs d’un acte híbrid, a la Sala Europa, mig presencial i mig en línia, ateses les circumstàncies de la pandèmia.

També s’ha homenatjat quatre treballadors/es que s’han jubilat, aquest any 2021. Han estat: la coordinadora operativa als Serveis Administratius Territorials, M. Lluïsa Pérez Graset; el conserge destinat a l’edifici de la Biblioteca Pública Municipal, Joaquim Cazorla Martínez; l’ordenança de l’Ajuntament, Sixto Calbo Mesalles; i l’agent de la Policia Local, José Aragón Cervera.

L’alcalde els ha dirigit unes paraules de felicitació i agraïment, en nom propi i de tota la Corporació, per la tasca realitzada i la seva implicació, al llarg de tots aquests anys. I ha posat en valor la dedicació de tots els treballadors i treballadores, durant la pandèmia.

D’altra banda, Granados ha parlat dels reptes que té l’Ajuntament de “convertir Salou en un municipi sostenible, intel·ligent i desestacionalitzat”, afirmant que “continuarem treballant per avançar, encara molt més”. En aquesta línia, ha destacat els Fons Next Generation, que permetran finançar aquests projectes, els quals “estem preparats pe tirar-los endavant”. Aquests, segons ha assegurat, “representaran un salt qualitatiu molt important per a la millora de la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes; i la millora, en definitiva, del nostre estimat Salou”.

Per últim, ha desitjat a tots els treballadors i treballadores unes bones festes i un feliç any nou, dient que “esperem que aquest proper 2022 sigui l’any de la normalitat i que puguem vèncer, definitivament, aquesta pandèmia”.

A l’acte, hi han assistit, també, els regidors i regidores de l’Ajuntament i els caps de departament dels funcionaris/àries jubilats. Els treballadors/es municipals han pogut seguir la retransmissió de l’esdeveniment, via online.

Galeria d'imatges

FELICITACIÓ NADAL I JUBILACIONS (10).jpg
FELICITACIÓ NADAL I JUBILACIONS (11).jpg
FELICITACIÓ NADAL I JUBILACIONS (12).jpg
FELICITACIÓ NADAL I JUBILACIONS (13).jpg
FELICITACIÓ NADAL I JUBILACIONS (3).jpg
FELICITACIÓ NADAL I JUBILACIONS (5).jpg
FELICITACIÓ NADAL I JUBILACIONS (6).jpg
FELICITACIÓ NADAL I JUBILACIONS (8).jpg

Document Actions