Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados felicita i agraeix a la Policia Local de Salou la seva labor, en primera línia, durant la pandèmia vírica de la COVID-19

dimecres 03 juny 2020

El mandatari, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Protecció Civil, David González, ha visitat aquest matí les dependències de la comissaria i s’ha entrevistat amb l’Inspector, José Luis Gargallo

Granados ha fet un 'reconeixement institucional al rigor i la implicació' del cos policial, format per una seixantena d’agents, durant els tres mesos en estat d’alarma

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Protecció Civil, David González, ha visitat aquest matí les dependències de la comissaria de Policia Local, per tal de mostrar "el reconeixement institucional al rigor i la implicació del cos d’agents", durant la crisi pandèmica i l’estat l’alarma, que va iniciar-se a mitjans del mes de març.

El mandatari s’ha entrevistat amb l’Inspector en cap de la Policia Local, José Luis Gargallo, i li ha mostrat el seu agraïment i la seva satisfacció per la feina feta a primera línia de foc, protegint la ciutadania i la ciutat davant del coronavirus. Així mateix, ha volgut posar en valor el “baix nivell de contaminació vírica que ha tingut Salou”, un fet que demostra la gran conscienciació social i l’actitud responsable de la població, acompanyada, també, d’una bona labor de seguretat i de vigilància policial.

Per la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Protecció Civil, David González, ha posat de manifest la “bona organització del cos d'agents de la Policia Local”, així com “la coordinació en les tasques de vigilància, en un període de dificultat com el que hem viscut, on la confiança rebuda per part de la ciutadania ha estat molt important i ha contribuït a mantenir l’ordre”.

L’inspector en cap, José Luis Gargallo, ha agraït la visita de l’alcalde de Salou i del regidor de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Protecció Civil, David González, perquè “ens dona un bon estímul per continuar treballant, amb rigor i vocació de servei a la ciutadania”. Cal dir que el cos policial de Salou està format per una seixantena d'agents.

A la trobada, hi han assistit també, per part de la Policia Local, Expedi Moreno, responsable de Mobilitat; i Raquel Fernández, tècnica de Protecció Civil y Via Pública.

 

Galeria d'imatges

1.JPG
2.JPG

Document Actions