Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados hissa la bandera blava del Port Esportiu de Salou

dissabte 24 juliol 2021

L’acte ha tingut lloc aquest matí a les instal·lacions i ha comptat amb l’assistència del regidor d’Esports, Daniel López; del president del Club, Jaume Vicheto; de José A. Benéitez, sots-president de l’entitat; de Josep Oliva, comodor; i de Javier Garrido, tresorer

 

L’alcalde Pere Granados ha presidit, aquest matí, la hissada de la Bandera Blava 2021 del Port Esportiu, que, un any més, l’ha obtinguda per part de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, (ADEAC), juntament amb la Fundació Ambiental, i com a reconeixement internacional a la qualitat dels ports esportius.

El distintiu Bandera Blava acredita novament el Club Nàutic de Salou, des de l’any 1988, i de forma ininterrompuda, per la bona gestió ambiental de les instal·lacions del port.

L’alcalde Granados ha volgut posar en valor "l’excel·lent labor que es duu a terme des del Nàutic, tant pel que fa a la gestió de les instal·lacions, com pel que fa al respecte i a la conservació del patrimoni natural". 

Per la seva banda, el regidor d’Esports, Daniel López, ha assenyalat que "la Bandera Blava és un distintiu que dona prestigi i avala la gestió, en general, de l’entitat salouenca".

Finalment, el president del Club, Jaume Vicheto, ha mostrat el seu agraïment als socis i treballadors i ha afirmat que "sense la seva implicació i esforç, la consecució, any rera any, de la Bandera Blava no seria possible".

L’acte d'hissada ha comptat amb l’assistència, també, de José A. Benéitez, sots-president de l’entitat; de Josep Oliva, comodor; i de Javier Garrido, tresorer.

Galeria d'imatges

hissada bandera blava 2.jpg

Document Actions