Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados i la Corporació feliciten el Nadal a la ciutadania, a la Masia Catalana

diumenge 18 desembre 2022

El Cor Duorum de l’Escola Municipal de Música (EMMS) també ha ofert, aquest migdia, un concert de nadales, i s’ha pogut gaudir del tradicional brou i de pa amb tomàquet amb embotit

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de diversos regidors i regidores de la Corporació municipal, ha felicitat el Nadal a la ciutadania salouenca, en un acte, aquest migdia, a la Masia Catalana.

L’alcalde, en el seu parlament, ha assenyalat que, davant la situació actual, "és més important que mai que mantinguem l'esperança i la confiança en allò que pot esdevenir i ens pot portar el nou any, si plegats, com a comunitat, som capaços de continuar treballant per la raó, el respecte i la justícia, per seguir avançant com a societat que albira el millor futur".

Així mateix, ha manifestat que "hem de ser capaços de trobar en aquestes festes la sensibilitat necessària per arribar a fer petites coses, que es transformen en grans accions per poder moure iniciatives de pau i concòrdia". I ha assegurat que "hem d'afrontar junts els nostres objectius i reptes col·lectius, perquè només entre tots i totes hi podem donar la màxima resposta, reforçant Salou com un espai acollidor i sociable; que generi riquesa, benestar, prosperitat, qualitat de vida i més oportunitats per a tothom".

En el decurs de l'acte, també s’ha pogut gaudir de l’actuació del Cor Duorum de l’Escola Municipal de Música de Salou (EMMS), dirigit per la professora Mireia Sánchez, i amb Rubén Villarroya, al piano. Els alumnes han cantat diverses peces de caire nadalenc, com ‘Nadal al teu costat’, de A. Tolmos; ‘The place where I belong’, de L. Sánchez; i ‘White Christmas’, de B. Irving.

A continuació, l’Ajuntament de Salou ha convidat tots els veïns i veïnes al tradicional brou de Nadal, i a un esmorzar amb pa amb tomàquet, oli d’oliva i alls, embotit -botifarra catalana, blanca i negra-, olives, i postres de músic –panses, avellanes i figues seques-, i vi en porró.

Galeria d'imatges

3.JPG
1.JPG
2.JPG
5.JPG
6.JPG
9.JPG
7.JPG
8.JPG
10.JPG
11.JPG
12.JPG
13.JPG
14.JPG
15.JPG
16.JPG
17.JPG
18.JPG
19.JPG
37.JPG
33.JPG
20.JPG
21.JPG
22.JPG
24.JPG
25.JPG
26.JPG
27.JPG
28.JPG
30.JPG
31.JPG
32.JPG
36.JPG
39.JPG
40.jpeg

Document Actions