Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados i la regidora Julia Gómez visiten les escoles Elisabeth i Salou

divendres 17 febrer 2023

L’objectiu d’aquestes visites, que es realitzen durant l’any als diferents centres educatius, és intercanviar impressions i conèixer, de primera mà, els seus projectes i línies de treball

 

L’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha visitat, aquesta setmana, dos centres educatius del municipi, l’Escola Elisabeth i l’Escola Salou.

En primer lloc, ahir dijous, van anar a l’Escola Elisabeth, on es van reunir amb el director Enric Masià, i el gerent, Emilio Lucas, els quals els van explicar la propera ampliació del centre, amb la incorporació de quatre noves aules; i la importància del foment de la llengua anglesa, des de la llar d’infants.

D’altra banda, avui divendres, l’alcalde i la regidora han estat a l’Escola Salou, on s’han trobat amb la directora del centre, Marian Castillo; la cap d’Estudis, Nieves Lozano; i la secretària, Lola González; i han visitat les instal·lacions del centre.

Les dues escoles han estat decorades amb motiu de la festa del Carnaval. Els nens i nenes també hi assisteixen, durant aquesta setmana, amb diferents disfresses i complements divertits.

En ambdós casos, l’alcalde Pere Granados, junt amb la regidora Julia Gómez, els han traslladat la voluntat de l’Equip de Govern de continuar donant-los suport en tot allò que necessitin, per tal de garantir una educació de qualitat a Salou.

Cal destacar que, actualment, l’Escola Elisabeth compta amb 1.252 alumnes, de 0 a 18 anys; i l’Escola Salou, amb un total de 528, de 3 a 12 anys.

Galeria d'imatges

conjunta visita escoles.png
5.JPG
3.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
11.JPG
14.JPG
12.JPG
5.JPG
8.JPG
1.JPG
2.JPG
3.JPG
6.JPG
7.JPG

Document Actions