Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados inaugura la Fira d’Universitats de la Socrates Educa International School Salou

dilluns 13 febrer 2023

A l’acte, que ha tingut lloc aquest matí, hi ha assistit la regidora de l’Àrea de Serveis Educatius, Julia Gómez; el director general de la Fundació Escola Internacional del Camp, Jaume Vilella; la subdirectora del centre, Hermínia Martí; la inspectora d’Ensenyament, Rosa Maria Codines; el claustre de professors/ores i nombrosos alumnes

Es tracta d’una trobada d’orientació als estudiants dels darrers cursos d’ESO i de Batxillerat, on hi participen diverses universitats nacionals i internacionals, i centres educatius; que té com a objectiu ‘ajudar-los a trobar idees perquè puguin decidir el seu futur acadèmic, professional i personal’

 

La inauguració de la Fira d’Universitats ha tingut lloc després que l’alcalde Pere Granados i la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, realitzessin una visita al centre, que en aquests moments compta amb 650 alumnes.

En el seu discurs, l'alcalde ha manifestat que “la major inversió de futur és la formació i el coneixement”, així com “incrementar la qualitat de l’educació”, els beneficis de la qual passen per “projectar perfils professionals competents, capaços i innovadors, que puguin transformar i apostar per un món i una societat millor”. En aquest sentit, ha dit, “l’Ajuntament de Salou sempre serà al costat de totes aquelles propostes i activitats que ajudin a millorar i ampliar tant els coneixements, com les capacitats i competències dels joves alumnes”.

El director general de la Fundació Escola Internacional del Camp, Jaume Vilella, ha llegit unes paraules de Jonathan Day, Director de Socrates Educa International School Salou, fent referència a la importància que té per als joves poder decidir la millor opció per al seu futur, i el suport i l’ajut que se’ls dona des del centre, per tal que puguin adoptar les decisions més encertades.

Així mateix, Vilella, a la seva intervenció, ha fet referència al món globalitzat en què vivim, a la importància que els estudiants puguin decidir el seu futur i al fet de ser responsables, així com i al factor de la responsabilitat social.

Finalment, la inspectora d’Ensenyament, Rosa Maria Codines, ha agraït al centre l’organització de la fira i ha valorat el fet que sigui “un centre viu, que planifica i que pensa en el futur dels seus alumnes”.


Visita a l’Escola Santa Maria del Mar i l’Institut Marta Mata


Divendres passat, dia 10 de febrer, l’alcalde, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius va visitar l’Escola Santa Maria del Mar, on es va entrevistar amb l’equip directiu, encapçalat per Daniel Romero, i format per Meritxell Boronat, secretària de Direcció; i Anna Mercadé, cap d’Estudis.

L’entrevista també va servir per veure les obres al paviment de l’escola, que s’estan realitzant en aquests moments, i, sobretot, per posar de manifest la necessitat d’un centre educatiu nou a Salou, atès l’increment de “matrícula viva”. En aquest moment, el centre té 510 alumnes.

En aquest sentit, l’alcalde, conscient de la importància de la qualitat de l’ensenyament, ha assegurat que, amb caràcter d’urgència, s'insistirà a la Generalitat en les gestions per incidir en la petició de la construcció d’un nou centre educatiu a Salou.

El mateix divendres, l’alcalde i la regidora també van visitar l’Institut Marta Mata, on van mantenir un intercanvi d’impressions amb la directora, Carme Moreno, acompanyada de l’equip directiu, format per la coordinadora pedagògica, Belén Velasco, i Jordi Ximeno, secretari. En aquests moments, l’institut té uns 600 alumnes matriculats.

La visita als tres centres ha comportat, també, un intercanvi d’impressions amb els estudiants, que li han transmès a l’alcalde i a la regidora les seves inquietuds i propostes constructives per tal de millorar la ciutat.

Galeria d'imatges

P1750554.JPG
P1750553.JPG
P1750577.JPG
P1750614.JPG
P1750673.JPG
P1750802.JPG
P1750465.JPG
P1750516.JPG
P1750016.JPG
P1750019.JPG
P1750021.JPG
P1750023.JPG
P1750034.JPG
P1750039.JPG
P1750044.JPG
P1750051.JPG

Document Actions