Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados lliura el pin de plata a René Montiel, pels seus 25 anys prestant servei a l’Administració pública

dilluns 10 maig 2021

Durant l’acte d’homenatge, l’alcalde salouenc ha agraït, especialment, a Montie el seu compromís i implicació amb els nens i joves del ‘Dofí Màgic’, com a educador social

 

L’Ajuntament de Salou ha homenatjat avui dilluns, 10 de maig, el treballador René Montiel, educador social del Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS) ‘Dofí Màgic’, pels seus 25 anys prestant servei a l’Administració pública.

En el decurs de l’acte, a l’Alcaldia, l’alcalde Pere Granados ha agraït a l’homenatjat el seu compromís i implicació amb la regidoria de Benestar i Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou, i, especialment, amb els infants i joves del SIS ‘Dofí Màgic’. Així mateix, l’ha encoratjat a continuar en la mateixa línia, amb el seu esperit de servei a la ciutadania.

René Montiel ha assistit a l’acte acompanyat de la seva parella, Yolanda Doménech. També hi ha estat present la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza; el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán; la directora tècnica del SIS ‘Dofí Màgic’, Montse March; la coordinadora del departament d’Immigració, Dona i Acció Social, Carme Serra; i la cap de Recursos Humans, Inés Gil.

Cal destacar que Montiel va començar a treballar a l'Ajuntament de Cambrils, l'any 1994; i, fins al 2011, al departament de Serveis Socials, com a educador social de l'Equip Bàsic d'Atenció Social (EBAS), i com a educador coordinador dels Centres Oberts, amb infants i joves de 3 a 18 anys. Des de l'any 2014, he prestat serveis per a l’Ajuntament de Salou, també com a educador social de l'EBAS, i, actualment, i des de l'any 2020, com a educador social del SIS ‘Dofí Màgic’ de Salou, ambdós llocs de treball a la regidoria de Benestar i Serveis Socials del Consistori salouenc.

Galeria d'imatges

PIN RENÉ MONTIEL (2).JPG
PIN RENÉ MONTIEL (1).JPG

Document Actions