Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados lliura la Clau màgica de la Ciutat a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, al Campament Reial de la Masia Catalana de Salou

dimarts 05 gener 2021

Enguany, ateses les mesures per a la contenció de la COVID-19, s’ha difós el moment de l’entrega a través d’un vídeo a les xarxes socials de l’Ajuntament

El Campament de Reis, que va iniciar-se el 2 de gener i finalitza avui dimarts, dia 5, al vespre, espera rebre la visita d’unes 4.000 persones, que serien unes 500 famílies

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat la Clau màgica de la Ciutat a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, durant el Campament Reial, a la Masia Catalana, per tal que Melcior, Gaspar i Baltasar i els seus patges puguin arribar aquesta nit de dimarts a totes les cases del municipi. Ha estat acompanyat del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, i de la regidora d’Infància, Joventut i Adolescència, Julia Gómez.

Enguany, ateses les mesures per a la contenció de la COVID-19, el moment de l’entrega s’ha fet sense públic, i s’ha difós a través d’un vídeo a les xarxes socials de l’Ajuntament.

L’alcalde Pere Granados s’ha adreçat a Melcior, Gaspar i Baltasar i els ha dit: “Deixeu els regals que els nens i nenes de Salou us han demanat", i "a la ciutat, molta salut" i "també molta prosperitat”. I que, “aquest 2021 sigui un any molt feliç per a tothom”, ha manifestat.

 

Campament Reial, una experiència màgica i innovadora

El passat dissabte, dia 2 de gener, es va iniciar el Campament Reial a la Masia Catalana, que espera rebre la visita d’unes 4.000 persones, que serien unes 500 famílies. Aquest finalitza avui dimarts, a les 20 hores. 

L’Ajuntament de Salou també ha difós un vídeo del recorregut, per tal que aquells nens i nenes que no hi hagin pogut assistir, el puguin visitar, des de casa.

Es tracta d’una nova iniciativa que pretén captivar els nens i les nenes de Salou per la seva originalitat, segons ha explicat l’alcalde Pere Granados. “Enguany, hem tingut un Nadal especial, amb moltes activitats que han estat organitzades, tenint en compte les circumstàncies actuals”, comentava. “No obstant, creiem que hem fet una bona feina i hem pogut oferir una programació molt atractiva i diferent per als més petits, amb el Campament de Nadal i el Campament de Reis com a grans estrelles”.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha destacat que “per a nosaltres, ha estat un veritable repte organitzar una programació adequada tenint en compte, sobretot, la seguretat de les persones”. “Aquest dissabte, els Reis Mags d’Orient ja es van instal·lar al Campament Reial perquè es volien preparar bé per arribar a totes les cases, enguany que les mesures de seguretat per la pandèmia són molt importants”, ha recordat Montalà.

La regidora d’Infància, Joventut i Adolescència, Julia Gómez, ha posat en valor la bona coordinació que hi ha hagut per a organitzar una programació tan innovadora, aquest any, que "ens consta que ha agradat molt al públic infantil i a les famílies, tant pel que fa als tallers i activitats creatives al voltant del Nadal com el Campament del Pare Noel i el Tió. Estem molt contents del feed-back aconseguit”, ha afirmat.

El Campament Reial consisteix en un recorregut una mica més llarg que el Campament de Nadal. Aquest primer dura uns 15 minuts, mentre que el de Nadal eren uns 10 minuts i va rebre la visita d’unes 2.000 persones.

Hi ha personatges que expliquen tots els secrets ocults que s’amaguen darrere del lliurament de regals dels Reis Mags, com, per exemple, com ho fan per visitar totes les llars en una sola nit.

La mainada pot gaudir d'una experiència màgica i innovadora, mai abans viscuda al municipi de Salou.

D'altra banda, aquesta setmana encara es pot gaudir de l'activitat “El tresor amagat de Nadal” per descobrir els tresors literaris que s’amaguen a la Biblioteca i fer la carta als Reis. Així mateix, avui dimarts, dia 5, el Club Xic'S difon a les seves xarxes socials l'últim taller per fer des de casa. 

 

Galeria d'imatges

CAMPAMENT REIAL (10).JPG
CAMPAMENT REIAL (11).JPG
CAMPAMENT REIAL (12).JPG
CAMPAMENT REIAL (13).JPG
CAMPAMENT REIAL (14).JPG
CAMPAMENT REIAL (2).jpg
CAMPAMENT REIAL (16).JPG
CAMPAMENT REIAL (15).JPG
CAMPAMENT REIAL (3).jpg
CAMPAMENT REIAL (4).jpg
CAMPAMENT REIAL (1).JPG
CAMPAMENT REIAL (6).jpg
CAMPAMENT REIAL (7).jpg
CAMPAMENT REIAL (5).jpg
CAMPAMENT REIAL (8).jpg
CAMPAMENT REIAL (9).JPG
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
10.JPG
11.JPG
12.JPG
13.JPG
14.JPG
15.JPG
16.JPG
17.JPG
18.JPG

Document Actions