Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados lliura una placa commemorativa a la mestra de l’Escola Elisabeth, Fernanda Roca Falgueras, amb motiu de la seva jubilació

dilluns 23 novembre 2020

L’acte va tenir lloc aquest divendres passat, a la sala Rei Jaume I de l’Alcaldia; i va comptar, també, amb l’assistència de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez; l'espòs de l’homenatjada, Antoni Badia; i el director del centre, Enric Masià

 

L’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, va felicitar, aquest divendres passat, la mestra de l’Escola Elisabeth, Fernanda Roca Falgueras, per la seva jubilació, en un acte commemoratiu, que va comptar, també, amb la presència de l'espòs de l’homenatjada, Antoni Badia, i el director del centre salouenc, Enric Masià.

Pere Granados va lliurar una placa a la docent, agraint-li “la seva dedicació, durant tots aquests anys, donant servei a les famílies de Salou i essent partícip de l’aprenentatge de nens i nenes, des dels primers anys de la seva trajectòria educativa”.

La regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, va felicitar Roca per “l’essencial tasca que ha dut a terme durant el seu pas per l’Escola Elisabeth, que, de ben segur, ha estat molt enriquidora i ha deixat una bonica petjada en tot l’equip docent i en aquells infants que han cursat al centre els seus estudis d’Infantil”.

Fernanda Roca Falgueras, de 66 anys, va néixer a Barcelona, on va treballar, per primer cop, a la primera escola de Pedralbes, de llengua anglesa. Va ser quan va conèixer el seu actual espòs, Antoni Badia, que van venir a viure a Salou. A partir d’aquell moment, va començar a treballar al municipi fent substitucions, fins que, finalment, va entrar a l’Escola Elisabeth, on, fins a l’actualitat, ha impartit classes de psicomotricitat a l'etapa Infantil, des de P2 i fins a P5.

Fernanda Roca també va agrair el reconeixement de l’Ajuntament de Salou per la seva jubilació; i va valorar molt positivament el fet d’haver pogut treballar a l’Escola Elisabeth, assegurant que “he gaudit i he estat molt feliç, ja que els nens i nenes m’han aportat molt, i el fet de veure l’evolució dels infants m’ha donat una satisfacció increïble”.

Galeria d'imatges

JUBILACIÓ FERNANDA ROCA FALGUERAS (1).JPG
JUBILACIÓ FERNANDA ROCA FALGUERAS (2).JPG
JUBILACIÓ FERNANDA ROCA FALGUERAS (3).JPG

Document Actions