Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados posa en valor la dedicació i professionalitat del personal del Centre Sociosanitari i Residència Assistida STS de Salou

dimarts 23 juny 2020

Granados, acompanyat de la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, es va reunir, fa uns dies, a l'entrada de les instal·lacions, amb la directora Elena Bayarri, i amb una desena de membres de la plantilla

Granados va reconèixer, en nom de l’Ajuntament, l’excel·lent tasca que els treballadors / es han realitzat, en primera línia, durant tot el període de confinament i de desescalada

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, va visitar, fa uns dies, el Centre Sociosanitari i Residència Assistida STS de Salou. Es van reunir, a l'entrada de les instal·lacions, amb la directora del centre, Elena Bayarri, així com amb una desena de treballadors / es de la plantilla.

Granados va posar en valor la dedicació, en primera línia, dels professionals del centre, i va reconèixer, en nom de l’Ajuntament, el seu treball i excel·lent tasca durant tot el període de confinament i de desescalada, que ha ajudat a “salvar vides”. En aquest sentit, el mandatari ha assegurat que “gràcies a l’esforç i constància de la residència, hem aconseguit mantenir uns nivells baixos de contagi”.

Per la seva banda, la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, va felicitar, també, el personal no sanitari, que “va ser al capdavant de la lluita, de la mateixa manera”. L’edila assenyalava que “tot l’equip ha estat essencial i fonamental per a l’acompanyament dels residents, que no podien rebre cap visita”.

La directora del Centre Sociosanitari i Residència Assistida STS de Salou, Elena Bayarri, va agrair la coordinació amb l’Ajuntament i el CAR de Salou, que, en tot moment, s’han mostrat al costat del centre.

Recentment, el CAR de Salou ha realitzat proves PCR (proves de diagnosi del coronavirus) a tots els residents i professionals del centre, que “han donat negatiu”, en COVID-19; un fet que Bayarri considera com “un estímul per tirar endavant, per fer-nos veure que ho estem fent bé”.

Cal dir que els residents ja poden rebre visites de mitja hora, les quals es realitzen en una zona habilitada exterior al centre, per tal d’evitar que els familiars entrin a la residència, i mantenir, així, les màximes mesures de prevenció i higiene.

En total, el centre compta amb 70 treballadors i treballadores que, durant tota la pandèmia, han estat en actiu.

Galeria d'imatges

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.1.jpg
5.JPG
6.JPG

Document Actions