Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados sobre BCN World: ‘aquest projecte no depèn de Veremonte’

dijous 21 maig 2015

El  batlle assegura –davant una possible retirada de Veremonte- que el macroprojecte seguirà endavant perquè darrera hi ha el govern

Davant la notícia que ha recollit avui Diari de Tarragona sobre l’anunci que Veremonte –la promotora inicial del macro complex turístic de BCN World- pugui abandonar el projecte, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha volgut deixar clar que ara per ara “el projecte està en mans del Govern de la Generalitat i que la clau són els operadors que aporten solvència tècnica i financera  com MELCO, Hard Rock  i el Grup Peralada”. Així, el batlle ha recordat com el complex turístic que s’ha d’implantar als  terrenys del CRT  segueix endavant ja que des del govern de la Generalitat de Catalunya es treballa amb fluïdesa i aquests operadors segueixen compromesos en seguir endavant.

Granados també ha lamentat que “el retard en la Llei d’aprovació del BCN World  no té altre motiu que la manca de responsabilitat per part dels representants al Parlament d’ERC, PP, Ciutadans, ICV, i CUP; que s’han mostrat en contra o han volgut obstaculitzar aquest important projecte per qüestions partidistes, oblidant l’interès general perquè facilitaria dinamisme econòmic i ocupació al territori i al país”.  

La Generalitat va constituir el passat 27 de febrer una comissió de seguiment del Pla Director Urbanístic formada per representants de tots els grups polítics parlamentaris, la Universitat Rovira i Virgili i els col·legis professionals d’arquitectes, enginyers industrials i enginyers de camins, canals i ports que ha de desenvolupar el pla.  El macrocomplex està previst en una superfície d'una mica més de 101 hectàrees, en el terreny més proper a l'autovia C-31B. Allà s’ubicaran els complexos turístics integrats, amb un màxim de sis casinos, hotels, comerços, teatres, un centre de convencions i congressos i aparcaments. Serà un espai únic al qual els operadors optaran en funció de les seves necessitats.  

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

bcnw.jpg

Document Actions