Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados visita el Centre de formació permanent Atenea de Salou

dimecres 11 gener 2023

Acompanyat per la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, s’ha entrevistat amb la direcció i el professorat del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) de Salou; del Centre de formació de persones adultes Àgora de Salou; del Pla de formació per a la Inserció (PFI) i del Pla de transició al treball (PTT); i de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC)

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha visitat aquest matí el Centre de formació permanent Atenea, on s’ha entrevistat amb la direcció i el professorat dels diferents punts de formació, que són el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) de Salou; el centre de formació de persones adultes Àgora de Salou i la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC). També han fet una visita a l’aula de Plans de formació per a la inserció (PFI) i Pla de transició al treball (PTT).

L'alcalde i la regidora han mantingut un intercanvi d’impressions amb els tutors/es de les diferents aules, els quals els han transmès la bona dinàmica del centre i la motivació de l’alumnat per assistir a les classes i assolir els coneixements de les diferents matèries.  Així mateix, han informat les autoritats sobre els interessos formatius dels estudiants, així com de les accions i recursos necessaris per a una bona labor d’ensenyament.

Per la seva banda, l'alumnat ha expressat les seves inquietuds a l’alcalde i a la regidora, relatives a temes esportius, culturals, de lleure i entreteniment i joventut, entre altres.

Granados ha transmès als docents i als alumnes el compromís del Govern municipal perquè l’educació al centre de formació permanent Atenea faciliti la integració dels estudiants de Salou a la vida laboral; i ha felicitat l’equip de docents pel seu treball i implicació.

Per la seva banda, la regidora Julia Gómez ha recomanat als alumnes que tinguin una actitud proactiva amb l’aprenentatge, ja que aquest fet els proporcionarà satisfacció personal i ganes d'autosuperació.

La visita d’aquest matí ha comptat amb l’assistència de Pilar López, gerenta del CPNL; Rosa M. Ibarz, directora del CNL de Tarragona; Margaret Rovira, Daniel Escribano i Sandra Ruíz, tècnics de normalització lingüística; Ana Lampreave, directora del centre de formació de persones adultes Àgora de Salou; i Miryam Romero i María Calabria, professores; Mario Visa, director i professor del Programa de Formació Inicial (PFI); M. Carmen López, professora de PFI i PTT; Robert Nieva, director i professor de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) Salou; i Alba Carbonell i Elisabet Sánchez, profesores de la UEC.

 

Galeria d'imatges

1.JPG
2.JPG
03.jpg
4.JPG
5.JPG
6.JPG
9.JPG
8.jpg

Document Actions