Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados visita les parades del mercat d’artesania de l’Espigó del Moll de Salou

dimarts 01 setembre 2020

Acompanyat del regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, l’alcalde va recórrer ahir dilluns les casetes de fusta que s’han adequat a l’entorn, amb un nou estil mariner

Granados valora positivament el nou enclavament del mercat, que, a causa de la COVID-19, s’ha decidit reubicar des de la Masia Catalana a un dels punts turístics del municipi

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, va visitar ahir dilluns, al vespre, el mercat d’artesania situat a l’Espigó del Moll.

Les casetes de fusta que enguany conformen el mercat s’han adequat a l’entorn, amb un nou estil mariner, amb els colors característics del mar, com són el blau i el blanc. Els productes que es poden adquirir en aquest indret són bijuteria, complements, i articles de decoració o per a la llar, entre altres productes artesans.

Granados valora positivament el nou enclavament del mercat, que els anys anteriors s’ubicava a la Masia Catalana. Però, enguany, atesa la pandèmia de la COVID-19, s’ha decidit ressituar en un dels punts turístics del municipi com és l’espigó, un espai que, segons destaca l’alcalde, “compta amb un atractiu indiscutible, a la vora del mar, potenciat, també, per una excel·lent oferta gastronòmica i de restauració, al seu voltant”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assenyalat que “la nova ubicació ha tingut molt bona acceptació, tant per part de la ciutadania com pels paradistes, que estan molt satisfets amb el resultat”. Així mateix, l’edil ha assegurat que “hem aplicat mesures de protecció individual i col·lectives, per tal de vetllar per la seguretat i la salut de les persones”.

Les casetes estan col·locades de manera que mantenen una distància de 3 metres, entre elles. I els comerciants han de desinfectar les peces i productes, després que la clientela se’ls emprovi o els toqui. També cal fer ús del gel hidroalcohòlic i respectar la distància de seguretat, entre les persones.

Recordem que el mercat va obrir les seves portes el passat dia 4 de juliol; i la previsió és que es mantingui fins a finals de setembre. L'horari és de 19 h a 24 h, cada dia de la setmana.

Galeria d'imatges

05.jpg
03.jpg
10.JPG
12.JPG
13.JPG
DSC_1929.JPG

Document Actions