Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde rep alguns dels equips de Salou amb millors classificacions esportives

Avui ha rebut equips i esportistes que han assolit èxits destacats durant aquesta temporada

dilluns 08 juliol 2013

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor d’Esports, Felip Ortiz ha rebut avui a diferents equips i esportistes que han assolit èxits durant la present temporada com a acte de reconeixement a la seva feina i esforç.

El batlle ha rebut a l’equip infantil blau femení del Club Voleibol de Salou que ha quedat primer classificat de la segona divisió Catalana, i per tant assoleix l’ascens a 1a Divisió Catalana per la temporada vinent.

També ha rebut a l’equip sènior femení del Playas de Salou Futbol Sala, que ha assolit  enguany l’ascens de categoria a la Divisió d’Honor Femenina.

Per l’Ajuntament, també ha passat avui l’equip Cadet Masculí de l’ U. D. SALOU, que ha quedat campió del Grup 13 de primera divisió i assolint l’ascens a 1a Preferent, aconseguint aquesta fita per primer cop pel club.
 
L’alcalde de Salou juntament amb el regidor d’Esports, Felip Ortiz, també ha felicitat per la feina realitzada a l’equip sènior  del SALAURIS C.F. ha assolit l’ascens de categoria a 3a Catalana.

L’alcalde ha remarcat que és una gran satisfacció rebre tants equips de la nostra ciutat que “aporten el seu esforç i voluntat com a membres dels clubs en benefici dels valors esportius i de la ciutat” i ha volgut animar-los a continuar treballant en la mateixa línia la temporada vinent.

Galeria d'imatges

Club_Voleibol_Salou_Infantil_Blau.JPG
Equip_Snior_Femen_Playas_de_Salou_Futbol_Sala.JPG
Equip_Salauris_C.F.JPG
U.D._Salou_equip_cadet_mascul.JPG
Club_Voleibol_Salou_Infantil_Blau.JPG
U.D_Salou_equp_cadet_mascul.JPG
Equip_Snior_Femen_Playas_de_Salou_Futbol_Sala.JPG
Equip_Salauris_C.F.JPG

Document Actions