Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde rep als membres de l’Associació Rol Play Game per conèixer els seus projectes de futur

L’associació vol desenvolupar noves activitats i tallers oberts a tots els joves de la ciutat

dimecres 12 setembre 2012

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor d’Esports i Joventut Felip Ortiz han rebut avui a més d’una desena de joves del grup ‘RPG Salou’ –els quals formen la junta de l’entitat de recent creació (el passat mes de febrer) al municipi- els quals han volgut presentar-li en primera persona els projectes de l’associació Rol Play Game.

Aquesta entitat –presidida Per Aleix Andreu- aplega a unes 120 persones, la majoria joves i en un alt percentatge de Salou, es reuneixen al centre juvenil Masia Tous cada diumenge de les 17 a les 21 hores i es reparteixen en vuit grups per tal de desenvolupar les seves activitats, de rol, de jocs de taula, de manga i art japonès...

Precisament, entre aquests projectes han remarcat les ganes de desenvolupar nous jocs de rol oberts a tots els joves del municipi que vulguin participar així com diferents tallers i activitats relacionats entre d’altres temes amb el Manga. L’alcalde, Pere Granados, ha remarcat que “estem satisfets de comptar amb associacions dinàmiques i amb empenta que vulguin treballar amb i pels joves de la nostra ciutat”, i els ha felicitat per l’esforç més recent: la participació dins la festa del Rei Jaume.

Recordem que aquesta associació ha participat aquest cap de setmana d’una manera molt activa en la festa del Rei Jaume coordinant cinc tallers de vestimenta medieval, de fotografia o de creació de espases, escuts i altres utensilis de la època així com contes i altres activitats plenes d’imaginació i fantasia. Aquesta associació també va coordinar representació teatral  “Jaume I, el Conqueridor” on una trentena de joves del municipi van posar en escena una part de la gesta del monarca.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions