Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde rep el cap de la diplomàcia religiosa senegalesa

La visita protocol·lària del Marabú ha servit per fer un intercanvi d’impressions entre el sentir de les dues comunitats, la senegalesa i la salouenca

dilluns 24 setembre 2012

Aquest matí Salou s’ha convertit en el centre de la comunitat senegalesa de Catalunya amb la visita que un any més ha dut a terme el Marabú (líder espiritual religiós) Serigne Mame Mor Mbacke. Aquest, ha estat rebut per l’alcalde, Pere Granados, acompanyat per la regidora de Participació Ciutadana, Mª José Rodríguez, a més del regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla i el cap de la Policia Local, José Luis Gargallo, en una trobada amb part del seu seguici, format per altres presidents i portaveus del col·lectiu senegalès a Salou, Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Aquest líder espiritual del Senegal és nét del fundador del Muridisme, doctrina que difon la pau, amb base en el treball, la solidaritat, el bé, l'educació i la formació com a pilars bàsics de l'ésser humà i la comprensió entre les persones amb independència de seva religió i creences.

Després d’intercanviar algunes impressions i de parlar de la convivència de les més de 100 nacionalitats que viuen a Salou, l’alcalde ha encoratjat al Marabú a continuar amb la seva tasca espiritual per reconduir la bona acollida que sempre s’ha viscut al municipi en pro de la convivència.

En acabar la trobada el Marabú ha lliurat un quadre de fusta fet a mà a l’alcalde i aquest li ha correspost lliurant-li una placa amb l’escut de Salou.

Galeria d'imatges

comitiva.JPG
a_taula.JPG
regal_del_marab.JPG
comitiva.JPG
a_taula.JPG
regal_del_marab.JPG

Document Actions